Informació general

Uns 100 carros i més de 350 cavalls participaran diumenge en una nova edició dels Tres Tombs

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la celebració dels Tres Tombs del passat 25 de gener de 2009

Aquest cap de setmana es clouen els actes de la festivitat de Sant Antoni amb la celebració del plat fort: els Tres Tombs. Uns 100 carros i 350 cavalls participaran en aquesta festa des de les 9 del matí, quan es concentraran tots al parc del Pinaret. Posteriorment, a les 12.15 hores, després de la Missa Major a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí, es farà la benedicció dels animals. L'inici dels Tres Tombs començarà tot just després pels carrers del voltant del Santuari.

A banda, el proper dissabte 23 de gener, tindrà lloc el concurs de botifarra a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola així com la competició d'escacs.


Prohibició d'aparcament

Amb motiu de la celebració dels Tres Tombs es prohibirà l’estacionament des de les 12 de la nit fins al final dels actes, als següents carrers:  Verge del Camí; Baix Camp, entre el carrer de Gaudí i Verge del Camí; Gaudí, entre Verge del Camí i el carrer de Balmes; Francesc Perez Dolç; avinguda de la Independència, des del carrer de Moragues i Barret; i a la plaça de Carles Roig en sentit baixada. També es tallarà al trànsit el recorregut esmentat a partir de les 12.15 hores.

Comenta aquest article