Esports

Els tres equips de la Unió d'Escacs Cambrils inicien amb tres victòries el campionat d'escacs de Catalunya per equips

Per Redacció

Torneig d'escacs de Sant Antoni, celebrat el passat dissabte a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola

Ahir diumenge 24 de gener va tenir lloc la primera ronda del Campionat d'escacs de Catalunya per equips 2010. El primer equip de la Unió d'Escacs Cambrils –amb 10 jugadors– que enguany milita a la Segona Divisió Catalana, va jugar ahir la primera ronda del Campionat de Catalunya per equips 2010 contra el Roquetes. L'equip cambrilenc es va desplaçar a Roquetes i va vèncer a l'equip del Peó Vuit per un resultat de 4 a 6 punts. Aquest és un resultat molt important per al primer equip de la Unió d'Escacs Cambrils per mantenir la categoria.

Per altra banda, el segon equip de la Unió d'Escacs Cambrils que juga a la Primera categoria provincial (Territorial) va jugar a casa contra el Reus Ploms B, guanyant amb un resultat de 4,5 punts a 1,5. En aquesta categoria els equips estan formats per sis jugadors. Finalment, el tercer equip del Cambrils –format per 4 jugadors–, a la categoria de Segona Provincial, va guanyar a l'equip de La Ràpita C per un resultat de 3 punts a 1. 

Torneig d'escacs de Sant Antoni 2010

Per altra banda, el passat dissabte a la tarda a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, també va tenir lloc el torneig d'escacs de Sant Anton 2010. En aquest torneig hi van participar jugadors en la categoria sènior i infantils. En la categoria sènior, el primer lloc va ser per a Petrisor Vaduva amb 12 punts, seguit d'Albert Baiges amb 11 punts, Joan Caba amb 9 punts i Julio Bonillo amb 8 punts. En el grup infantil, la primera posició va ser per a Gerard Vázquez amb 5 punts, el segon lloc va ser per a Marcel Toda amb 5 punts i el tercer lloc per Isma amb 2 punts.

Comenta aquest article