Societat

El Ball de Bastons de Cambrils obre un període d'inscripcions per apuntar-se a la colla petita de bastoners

Per Redacció

Actuació de la colla petita del Ball de Bastons de Cambrils durant l'acte d'inauguració del nou local de les entitats festives, al barri de l'Eixample, el passat 5 de desembre

El Ball de Bastons de Cambrils fa una crida a tots aquells xiquets i xiquetes d'entre 6 i 10 anys que vulguin apuntar-se a la colla petita de bastoners. Amb l'objectiu d'incrementar el nombre de bastoners, el Ball de Bastons de Cambrils obre un període d'inscripcions fins el proper 12 de febrer.

Tots aquells que estiguin interessats en formar part d'aquesta entitat, poden assistir als assajos que es realitzen cada divendres al local de les entitats festives de Cambrils, situat al carrer de Santa Joaquima de Vedruna, al barri de l'Eixample. L'horari dels assajos per a la colla petita –bastoners d'entre 6 i 10 anys– és de les 19 a les 20 hores, mentre que els assajos pels bastoners a partir de 10 anys, és de les 20 a les 22 hores. A banda, també es pot sol·licitar més informació a través de l'adreça electrònica cambrils@balldebastons.cat.

Actualment, el Ball de Bastons de Cambrils compta amb una vintena de bastoners que formen part de la colla petita, mentre que de bastoners majors de 10 anys es compta amb un total de 25.

Comenta aquest article