El cambrilenc Toni Calderón queda en la 38a posició de la Trail Blanch 2010 disputada a França

El cambrilenc Toni Calderón, en plena prova del raid, el passat cap de setmana

Aquest passat cap de setmana, els dies 23 i 24 de gener, es va celebrar a la Vall d'Ax les Thermes la sisena edició del Trail Blanch amb diferents distàncies: de 13 quilòmetres, de 23 quilòmetres i de 50 quilòmetres. El cambrilenc Toni Calderón va pendre part en la cursa de 50 quilòmetres, tot i que, l'organització va decidir retallar la prova a 35 quilòmetres per seguretat dels corredors pel risc d'allaus que hi havia.

A les 7:30 hores del dissabte es va donar el tret de sortida amb un total de 250 corredors. Després de superar l'exigent recorregut, el cambrilenc Toni Calderón va entrar en la posició 38 de la general amb un temps total de 5 hores i 7 minuts.

La participació en aquesta prova per part del cambrilenc, va servir de preparació per afrontar la nova temporada 2010, un cop superada la lesió que l'ha tingut apartat durant un temps. Enguany, Calderón prendrà part en la Copa Catalana, en la Copa d'Espanya de curses de muntanya i diferents Ultra Trails a nivell estatal com la Ultra Trail Serra de la Tramuntana a Mallorca i la Hiru Haundiak a Vitòria. A nivell internacional, el cambrilenc prendrà part en Ultra Trail de Chamonix i la Eco-Trail de París.