Esports

L'equip de regates d'Optimist del Club Nàutic Cambrils comença l'any amb molt bon peu

Per Redacció

Món Cañellas, Tere Morató, Marcelo Cairo i Aleix Nogués són els regatistes cambrilencs que van participar al Trofeu Festa Major de Salou de Nivell 2 d'Optimist

El cap de setmana del 23 i 24 de gener es va celebrar a Salou el Trofeu Festa Major de Nivell 2 d'Optimist, prova puntuable per a la confecció de la Selecció Catalana de vela d'aquesta classe, que enguany ha aplegat un total de 167 regatistes d'arreu de Catalunya. Pel que fa als regatistes de Cambrils, Món Cañellas va aconseguir el tercer lloc a la categoria B del Grup 1. Al Grup 2, Tere Morató va quedar en segona posició a la categoria B, i Marcelo Cairo i Aleix Nogués segon i tercer a la categoria C, respectivament.

Aquest passat cap de setmana, els regatistes van participar al III Trofeu Internacional d'Optimist a Torrevieja; i properament competiran a les següents competicions: el 13 i 14 de febrer, regata nivell 2 de 420, a Port d'Aro; el 19, 20 i 21 de febrer, Internacional Kaab Trophy, a Palamós; el 27 i 28 de febrer, regata nivell 2 d'Optimist, a Sant Feliu de Guíxols; el 6 i 7 de març, regata nivell 2 làser i 420, a Arenys; i per últim, el 20 i 21 de març, a la Copa d'Espanya de Laser Radial, al Club Nàutic Mar Menor.

Comenta aquest article