Esports

Victòries de la UCF Cambrils-Oleastrum, Cambrils Club d'Hoquei i Club d'Handbol Cambrils

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Martorell 2 - FC Cambrils 2

El Cambrils va arrencar un punt en el seu desplaçament al camp del Martorell, el cuer del grup. Els cambrilencs es van avançar a la primera part amb un gol de Feliu però a la segona part, el Martorell va donar la volta al partit i va capgirar el marcador col·locant un 2 a 1 al marcador, en el minut 89. El Cambrils, però, va tenir temps per empatar en el temps de descompte amb un gol de Xavi.
El FC Cambrils continua ocupant la sisena posició amb 26 punts i el proper cap de setmana rep la visita del Torreforta, un equip que es troba només un punt per sota en la classificació.

Primera Territorial

El jugador de la UCF Cambrils-Oleastrum, Matar, pugna amb el jugador de l'Ampolla, el cambrilenc Bargalló, en el partit disputat ahir al matí al nou Estadi Municipal

UCF Cambrils-Oleastrum 2 - Ampolla 1


Destacada victòria de l'equip cambrilenc que combinada amb la derrota de l'Hospitalet, l'allunya dels llocs de descens. La UCF Cambrils- Oleastrum va dominar la primera part i es va avançar en el marcador amb un gol de Matar, al transformar un penal. A la represa Joel va marcar el 2 a 0 però l'Ampolla no es va donar per vençut i va pressionar la porteria cambrilenca aconseguint escurçar distàncies al minut 77. L'equip visitant va poder empatar el partit al darrer minut del descompte ja que va disposar d'un penal a favor que no va transformar. El jugador de l'Ampolla va enviar la pilota al travesser i el partit es va acabar amb l'enuig de l'afició cambrilenca cap a l'àrbitre per la senyalització d'aquest penal, molt rigorós. A destacar que en les files de l'Ampolla es va poder veure al cambrilenc Bargalló.
La propera setmana la UCF Cambrils-Oleastrum juga al camp del Valls.

Lluita per la pilota entre un jugador del Marina i un del Baix Gaià en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal de Futbol

Tercera Territorial


Marina 0 - Baix Gaià 0
 
Empat a zero del Marina aquesta jornada davant del Baix Gaià. L'equip cambrilenc volia treure un bon resultat després de la derrota de la setmana passada, però no va poder passar de l'empat a zero gols. El partit va estar dominat pel conjunt local, el qual va desaprofitar moltes ocasions per avançar-se en el marcador. De fet, en la primera part, el Marina va tenir tres ocasions molt clares, que el porter visitant va poder frenar amb unes bones intervencions. En la segona part, el partit va seguir amb el mateix ritme, amb el mateix domini per part del Marina, i amb la manca d'encert davant de la portaria contrària. Finalment, en la última jugada del partit, el Baix Gaià va poder sentenciar el partit, però el porter local ho va impedir. El proper partit serà a Salou, el dissabte 6 de febrer a la tarda.

Riudecols 1 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny va empatar a casa de l'equip del Riudecols, en un partit molt equilibrat. La primera part va acabar amb empat a zero. Ja en la segona, els de Riudecols van fer el primer gol del partit al minut 5, però només 20 minuts després va arribar el gol de l'empat, obra de Reca. El Vilafortuny acumula així quatre partits seguits empatant, que el fan situar-se encara al meitat de la taula de classificació. El proper encontre serà al camp municipal de futbol, el diumenge a les 12 hores, contra el Montbrió.

Hoquei

HC Montbui 0 - Cambrils CH 5

Divendres passat 29 de gener, el Cambrils CH, va disputar el partit ajornat de la 15a jornada contra el HC Montbui, acabant així la primera volta de la lliga amb una altra victòria a domicili que els situa a la segona posició de la classificació general amb 38 punts i a un punt del líder.

La visita a la pista del HC Montbui no podia ser més profitosa pels interessos del Cambrils CH. La primera part va ser molt igualada, i tot i el gol inicial del davanter cambrilenc Miki Castel “Miki” al minut 6 (0-1), només la innocència dels locals davant de porteria va impedir que les ocasions de les que van gaudir no es materialitzessin en gol. El 0-1 al marcador amb el que es va arribar al descans ho deixava tot per decidir. 
Si a la primera part, els gols van brillar per la seva absència, a la segona part el Cambrils va sentenciar el partit en tan sols 10 minuts. Tres minuts després de la represa del partit, Jordi Mirado marcava el 0-2, i dos minuts més tard, novament Jordi Mirado, definia espectacularment amb un gran gol, un contraatac visitant, fent pujar el 0-3 al marcador. La victòria cambrilenca es va tancar amb dos gols més de la mà de Xavi Caparrós “Capi”, sentenciant el partit a 15 minuts del final amb un contundent 0-5.
L'actuació de Lluís Libiano va fer que el Montbui no pogués, ni tant sols, marcar el gol de l'honor, deixant a zero la porteria cambrilenca.
Els homes de Salva Franch acaben la primera volta a un punt del líder, i mantenen totes les opcions per lluitar pel lideratge de la categoria. En la propera jornada, el Cambrils visita la pista del Riudebitlles amb ganes de revenja. Els del Penedès ocupen la penúltima posició de la classificació, i és uns dels dos equips que a la primera volta, va endur-se sorprenentment, els tres punts de Cambrils.

Un jugador del Cambrils fa un llançament a porteria entremig de diferents jugadors del Martorell en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Handbol


CH Cambrils 33 - H Martorell 24

 
Importantíssima victòria aconseguida per l’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils aquest passat dissabte. Amb aquest resultat, l'equip se situa cinquè en la classificació i reafirma les seves opcions d’assegurar la permanència al final de la primera fase.
El partit va començar amb força desencert i cap dels dos equips podia obrir forat al marcador, tot i que els visitants portaven la iniciativa durant els primers quinze minuts. A partir d’aquí els cambrilencs van pujar el ritme i van aconseguir els primers avantatges, però en cap moment van superar els dos gols, amb els que es va arribar al descans (15-13).
El pas pels vestuaris va servir per aclarir les idees dels cambrilencs que, en menys de deu minuts van sentenciar el partit. Un parcial de (7-1) deixava una diferència de vuit gols al marcador que els del Baix Llobregat van intentar reduir durant tot el segon període, però la reacció visitant no va ser suficient. Els locals van mantenir la renda entre els sis i els nou gols fins al final del partit.
A partir d’ara els cambrilencs afrontaran els últims quatre partits de la primera fase, situats en el cinquè lloc de la classificació amb un punt d’avantatge sobre el sisè i a només un punt del quart classificat.
El proper cap de setmana, l'equip visitarà la pista del Sant Martí Adrianenc amb la intenció de continuar sumant i apropar-se a la salvació definitiva. 

Tennis Taula

Categoria benjamí, aleví i infantil

Club Tennis Taula Cambrils Autoplancha Platino 2 - Nàstic 3

L'equip del Club Tennis Taula Cambrils en la categoria de promoció va perdre en el seu enfrontament davant del Nàstic, a casa. L'equip cambrilenc manté la tercera posició del seu grup.

Categoria Tercera B

Reus Deportiu 0 - Club Tennis Taula Cambrils Fonda Montserrat 4

L'equip de Tercera del Club Tennis Taula Cambrils va vèncer en la seva visita a la pista del Reus Deportiu. Els cambrilencs van guanyar amb claredat i mantenen el segon lloc del seu grup.

Comenta aquest article