Informació general

Es restringeix la circulació al trànsit entre la rotonda de l'Ajuntament i el Vial de Cavet per obres

Per Redacció

La sortida de la rotonda de l'Ajuntament en direcció a l'hospital de proximitat i el Vial de Cavet està tallada al trànsit per les obres de construcció d'una nova rotonda a la zona

Ahir, 1 de febrer, es va restringir el trànsit rodat des de la rotonda de l'Ajuntament fins la primera de les rotondes del Vial de Cavet, a tocar del CEIP Marinada i l'IES Ramon Berenguer IV. Així, per tant, també s'han tallat els accessos a aquesta zona que hi ha des del Molí de la Torre. Aquest tall de circulació s'allargarà durant dos mesos, fins a finals de març, per tal de construir una nova rotonda entre la part posterior de l'hospital de proximitat de Cambrils i l'Ajuntament. A més, aquest tall també servirà per fer tasques de manteniment de la via.

Per aquest motiu, els usuaris dels pàrquings només hi podran accedir si han d'estacionar al de l'Ajuntament o al del pavelló, no al de darrere del consistori. Com alternativa, estarà disponible l'esplanada de darrere del pavelló municipal d'esports, que es troba en aquest moment en manteniment per posar a punt el solar i donar resposta a aquesta demanda. A banda, per a facilitar els desplaçaments dels conductors, el carrer de Bertran, on es troba l'IES Ramon Berenguer IV, serà provisionalment de dos sentits de circulació, ja que s'eliminarà l'espai que actualment hi havia per a estacionar.

El carrer des del Vial de Cavet fins l'Ajuntament també restarà tallat durant dos mesos

Comenta aquest article