Esports

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes aconsegueix el subcampionat del món d'enduro indoor

Per Redacció

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes en el tercer lloc de podi de la prova de Barcelona, el passat diumenge

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes de l'equip KTM ha quedat subcampió del món d'enduro indoor 2010, després de la darrera prova del campionat internacional disputada el passat diumenge 31 de gener al Palau Sant Jordi de Barcelona. El cambrilenc que va aconseguir aquest campionat l'any 2009, no ha pogut revalidar el títol, que ha anat a parar al pilot polac Tadeus Blaszusiak (KTM).

Tercer a la prova de Barcelona i subcampió del món

En la primera mànega de la prova, el cambrilenc va fer una molt bona sortida i es va posar al capdavant de la cursa. En la darrera volta però, Cervantes va cometre un error a la zona de pedres del circuit i va perdre molt de temps. El pilot cambrilenc va quedar desè en aquest primer tram de la prova. En la segona mànega, Ivan Cervantes també va realitzar una excel·lent sortida, situant-se en segona posició per darrere del polac Blaszusiak. Al final d'aquesta segona mànega, Cervantes va assolir el segon lloc. En la tercera i última mànega, el pilot cambrilenc va realitzar una sortida espectacular que el va situar al capdavant. En set voltes molt dures, Cervantes no va perdre aquesta plaça i va aconseguir la victòria en la tercera mànega. Finalment, el pilot cambrilenc de KTM va finalitzar la prova de Barcelona en tercera posició amb 28 punts, per darrere del polac Tadeus Blaszusiak (KTM) i de l'anglès Davig Knight també de l'equip KTM.

Així doncs, la classificació del mundial d'enduro indoor ha quedat de la següent manera: Tadeus Blaszusiak (KTM) campió del món amb 174 punts, Ivan Cervantes (KTM) subcampió del món amb 115 punts i tercera posició pel suec Joakim Ljundggren (Husaberg).

Un centenar de cambrilencs animen al pilot cambrilenc

Per segon any consecutiu, un centenar de seguidors cambrilencs d'Ivan Cervantes es van desplaçar fins a al Palau Sant Jordi de Barcelona per veure en directe la competició i animar al pilot cambrilenc.

Foto de grup dels cambrilencs que van desplaçar-se fins el Palau Sant Jordi per animar el pilot cambrilenc

Comenta aquest article