Informació general

L'Agrupament Escolta Gent de Mar allarga el termini per pagar les butlletes premiades de la Loteria de Nadal fins el 22 de març

Per Redacció

Aquest és el bitllet que va ser premiat, per terminar igual que la Grossa de Nadal, el 78.294

L'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils ha decidit allargar el termini per pagar la loteria, tenint en compte els tres mesos legals que es marquen per poder cobrar els premis. Així doncs, l'Agrupament seguirà pagant la loteria cada dissabte, de les 16 a les 18 hores de la tarda, al cau situat a les antigues instal·lacions esportives de Cambrils Badia, és a dir, a l'antiga piscina municipal descoberta. Aquest nou termini s'iniciarà aquest proper dissabte 6 de febrer i s'allargarà fins el dia 22 de març, excepte el cap de setmana de Carnaval, els dies 13 i 14 de febrer, quan no es pagaran aquestes butlletes.

Recordem que degut a un "malentès" amb la Caixa de Pensions –com a dipositària dels premis– ha fet que aquestes butlletes premiades de la Loteria de Nadal amb el número 76.294 no es puguin cobrar a les oficines d'aquesta entitat bancària. Així doncs, l'Agrupament va decidir donar txecs per valor de 8,40 euros per cada bitllet agraciat. Els dies 9, 16 i 23 de gener ja van estar repartint-los a la plaça de l'església de Sant Pere i ara han decidit allargar aquest termini.

Comenta aquest article