Venècia, Milà, Cracòvia, Knock i Cork són les noves rutes que Ryanair obrirà aquest estiu des de l'aeroport de Reus
A la presentació van assistir el director corporatiu d'Aeroports de Catalunya, Jordi Candela; el director de màrqueting de Ryanair a Espanya, Luís Fernández-Mellado; el director de l'aeroport de Reus, Vicent Pallarès; i el gerent del Patronat de Turisme de la Diputació, Octavi Bono. |
Milà i Venècia (Itàlia), Knock i Cork (Irlanda) i Cracòvia (Polònia) són les noves destinacions que Ryanair obrirà aquesta propera temporada d'estiu des de l'aeroport de Reus, així com també a Pisa, anunciada fa unes setmanes. L'aerolínia irlandesa oferirà així 28 rutes des de la capital del Baix Camp, ja que aquest estiu s'ha decantat per incrementar les destinacions (l'any passat es van oferir 23) i ha minvat les freqüències dels diferents vols.
Els vols a Milà (aeroport de Bergamo) començaran a operar a partir del 3 de maig, amb quatre freqüències setmanals d'anada i tornada. Per altra banda, només un dia després, el dia 4, inauguraran la ruta amb Venècia (aeroport de Treviso) i amb Knock amb tres freqüències setmanals; i la de Cracòvia amb dos a la setmana. Per últim, el 2 de juny, des de Reus es podrà viatjar fins a Cork gràcies a tres freqüències a la setmana. Els bitllets es podran comprar a partir d'avui, 4 de febrer.
Oportunitat per al turisme a la Costa Daurada
La presentació d'aquestes cinc noves rutes es va fer ahir a l'aeroport de Reus, on va ser present el director de màrqueting d'Espanya i Portugal de Ryanair, Luís Fernández-Mellado. Aquest va indicar que amb les 100 freqüències setmanals que hi haurà amb Reus, "permetrà que multitud de turistes viatgin a la Costa Daurada aquest estiu des de nou països d'Europa i el Marroc, sense oblidar-nos de les quatre destinacions estatals com són Palma de Mallorca, Sevilla, Santander i Santiago de Compostel·la".
En aquests moments, des de Reus, s'ofereixen diferents destinacions a Europa i el Marroc, tot i que a l'estiu seran quatre destinacions a Espanya, set a Anglaterra, quatre a Itàlia, tres a Irlanda, tres a Alemanya, dos a Polònia, i un a Holanda, França i Bèlgica.