Esports

El Club Patí Cambrils aconsegueix sis pòdiums en el 'V Trofeo Oportunidad', a Navarra

Per Redacció

Les patinadores cambrilenques, juntament amb les seves entrenadores, a Beriain, Navarra

El passat dissabte, 30 de gener, vuit patinadores del C.P. Cambrils es van desplaçar a Beriain, Navarra, per participar al 'V Trofeo Oportunidad' que organitza el C.D. Larre. Aquest és un Trofeu que organitza el club navarrès en el que hi participen clubs de diferents comunitats, i que va comptar amb un total de 117 patinadors de diferents edats, nivells, i de 14 clubs diferents. Al final de la competició, el patinador del C.D. Larre David Mariano, subcampió d’Espanya 2009 i 8è del món 2009 va fer una exhibició.

Les vuit patinadores cambrilenques van obtenir uns excel·lents resultats, aconseguint sis pòdiums i un quart i cinquè lloc. Les classificacions de les nostres patinadores van ser les següents: Sheila Hurtado, segona classificada en Benjamí B debutant; Alba Muñoz segona classificada en categoría Aleví; Paula Bonillo i Laia Plana, primer i quarta classificada en categoria Infantil; Marina Fornós, Rebeca Franqueza, Nerea Mestre i Clàudia González, primera, segona, tercera i cinquena, respectivament, en la categoria A  debutants.

A més la patinadora Sheila Hurtado va obtenir un reconeixement a la millor interpretació del disc en la seva categoria, tot i que totes elles van fer una bona execució del seu disc. Segons les responsables del Club, va ser una molt bona experiència per les patinadores cambrilenques i les seves famílies, "tan a nivell esportiu, com a nivell de convivència i companyerisme".

Comenta aquest article