Informació general

El Patronat de Turisme de Cambrils, present a la fira internacional d'Utrech, a Holanda

Per Redacció

Turisme de Cambrils va ser present a la Fira d'Utrech, a Holanda

El Patronat de Turisme de Cambrils té aquests mesos d'hivern diverses cites a Fires Internacionals de Turisme. La primera de l'any va ser el passat mes de gener, ja que va ser present a la fira turística internacional relacionada amb el món dels càmpings i la natura 'Vakantiebeurs', a Utrecht, Holanda.
Segons el patronat, els holandesos són un mercat fidel a la destinació escollida, però enguany, segons va detectar la responsable de Cambrils que va atendre al mostrador, Marta Serra, es mostraven més receptius alhora d’escoltar les novetats de Cambrils, com pot ser la certificació en turisme familiar o les noves obres del passeig de ponent. A la fira hi van assistir 105.000 persones i Turisme de Cambrils va repartir uns 500 fullets promocionals del municipi.

Avui dijous, s’inaugura el 'Salon des Vacances' de Brusel·les, on Turisme de Cambrils també hi és present sota la marca de Turespaña. Enguany s’atén el mostrador amb els companys del Patronat de Turisme de Salou, amb l'objectiu de reforçar la imatge i abaratir despeses. L’any passat la fira va rebre un total de 106.000 visitants.

També assistirà a la Fira de Berlín

I per últim, seguint el calendari de fires, del 10 al 14 de març es celebrarà la Fira ITB de Berlín, al que Turisme de Cambrils assistirà amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada. Aquesta, segons manifesten, és una fira "molt interessant degut a la quantitat de professionals que realitzen els seus contactes i negocis". Els organitzadors esperen rebre més de 170.000 persones.

La regidora de Turisme, Ana López, assenyala que amb l’assistència a aquestes fires "es reforça la imatge de Cambrils i es dóna un punt d’il·lusió a aquells que cada any tornen a casa nostra gràcies al bon servei i qualitat que el nostre municipi els ofereix".

Comenta aquest article