El karateka cambrilenc Sergi Bautista queda subcampió de Catalunya en la modalitat "Kumite"

El karateka cambrilenc Sergi Bautista amb la copa de subcampió, al costat del sensei i gerent del Club Karate Cambrils, Manuel Campo

El passat diumenge dia 31 de gener va tenir lloc, a la localitat de Montornès del Vallès, el Campionat de Catalunya absolut de Karate 2010. En aquest esdeveniment es van concentrar entre uns 150 i 175 competidors d'arreu de Catalunya, i unes 50 persones més encarregades de l'organització del torneig.

Per part del Club Karate Cambrils es van desplaçar el karateka Sergi Bautista per participar en les modalitats de Kata (forma) i Kumite (combat) a la categoria de -60 kg, el Sensei i gerent del Club –Manuel Campo–, l'entrenador Antonio Bautista i l'àrbitre Manuel Esteruelas.

El campionat es va dur a terme durant tot el matí i la primera modalitat a resoldre va ser la de Kata. El cambrilenc Sergi Bautista va competir en la categoria de Kata Masculí, aconseguint la quarta posició a la seva lliga, però va caure eliminat a l'hora de passar a semifinals en un enfrontament molt igualat. Des del club cambrilenc es mostren molt contents per la feina realitzada, però encara més pel treball a la modalitat de Kumite, on el Sergi Bautista, a la categoria de -60kg, va aconseguir el subcampionat, arribant a la final, on no va poder quedar campió al caure per 1 a 3 en un difícil combat.

Cal destacar que quest Campionat de Catalunya absolut es classificatori de cara al Campionat d'Espanya, així doncs, tant el club com el karateka cambrilenc es mostren satisfets pel subcampionat aconseguit i  mantenen l'ànim per seguir treballant.