L'Escola d'Hoteleria celebra les 14es Jornades Gastronòmiques i Turístiques amb un ampli programa de tallers i xerrades
![]() |
Salvador Gené de l'Hotel Passamaner va oferir un taller sobre l'elaboració de l'ànec |
L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils està celebrant al llarg de tota aquesta setmana les seves 14es Jornades Gastronòmico-Turístiques. Unes jornades que ofereixen una àmplia programació amb xerrades, tallers, conferències i demostracions a càrrec de diferents professionals del món gastronòmic, de la restauració i del turisme. Uns 300 alumnes que enguany finalitzen els seus estudis dels 380 que té el centre, participaran activament en totes les activitats previstes.
Tal com va explicar el cap d'estudis Jordi Jardí a Revista Cambrils Diari Digital, "la intenció d'aquestes jornades es que els nostres alumnes vegin la realitat dels estudis en el sector". Al llarg de la setmana, segons va apuntar Jardí, l'escola comptarà amb la participació de nombrosos professionals del sector, des de la part gastronòmica, a serves d'hoteleria, càmpings, allotjament o temes relacionats amb agències de viatge i animació. En cuina, per exemple, nombrosos exalumnes de l'escola oferiran demostracions culinàries.
Pel que fa a la consolidació any rere any d'aquestes jornades, Jordi Jardí va manifestar que la valoració és molt positiva. "Crec que això ho demostra el temps. El fet de portar 14 anys celebrant aquestes jornades demostra que tenen una part molt positiva en el currículum de l'alumne. Això els hi dóna un bagatge acadèmic molt important".
![]() |
L'exalumne de l'escola Ivan Cabral va oferir una demostració de cuina. Ivan Cabral té una destacada trajectòria professional, passant per Masia Bou, El Bulli o Via Veneto |