Informació general

Turisme de Cambrils enregistra un augment de visites al seu web del 30%

Per Redacció

Turisme de Cambrils, l'any 2009, va augmentar les visites al seu web un 31% respecte 2008, segons dades facilitades per 'Google Analytics'. Pel que fa a les pàgines més visitades també s’observa un increment del 44%. Per que fa al contingut, les preferències dels internautes varien: el més escollit és visionar la webcam, tot allò relacionat amb la gastronomia i l’apartat de destinació familiar. Altres temes que també es visiten per ordre d’entrada són l’allotjament, les platges i les propostes de rutes pel voltant de Cambrils. El menys visitat ha estat el plànol, les activitats nàutiques, el transport i les esglésies.

La web de Turisme de Cambrils ha tingut 85 entrades des de diferents països, tot i que destaquen Alemanya, Holanda, Regne Unit, França, Suïssa, Itàlia, Polònia, Rússia, Suècia, Noruega i Romania. La web www.cambrils-turisme.com ha anat incorporant al llarg d’aquests dos anys noves dades i imatges de Cambrils per tal d’estar sempre al dia.

Per tot plegat, cal destacar que el balanç que fa el Patronat de Turisme "és positiu" perquè aposten "per les noves tecnologies". Aquesta temporada es preveu afegir l'idioma rus per consultar el web com a millora de les eines de cercadors, així com millorar la galeria d’imatges.

Comenta aquest article