Informació general

El proper dilluns 15 de febrer s'iniciaran les obres de la plaça del Pòsit

Per Redacció

Aspecte d'un dels transformadors de Fecsa instal·lats de la plaça del Pòsit

A partir del proper dilluns 15 de febrer s'iniciaran les obres del edifici i de l'aparcament de la plaça del Pòsit. Donada l'envergadura d'aquestes obres, tota la circulació per la zona de la plaça quedarà restringida i tancada al trànsit rodat. També quedarà prohibit estacionar-hi en el seu interior.
 
En la primera fase de les obres, que començarà aquest proper dilluns, s'efectuarà el tancat de la zona d'obra i el desviament dels serveis de la llum, de l'aigua, els contenidors de residus i el clavegueram. Per tant, no es podrà estacionar ni circular en vehicles per la zona central de la plaça, així com tampoc pels carrers del Carme i de les Barques, des del carrer de Pau Casals fins al carrer del Carme.
 
Les zones d'estacionament alternatives seran l'aparcament soterrani del Port de Cambrils, l'aparcament soterrani de la plaça de la Concòrdia, l'aparcament de la rambla del Regueral i l'aparcament del Parc del Pescador. Les obres tindran una durada aproximada d'uns 24 mesos.

Talls de circulació pel Carnaval

El dissabte dia 13 de febrer, amb motiu de la celebració del carnaval, es prohibirà estacionar al passeig d'Albert des de les 12 hores fins al final dels actes. Des de les 14 hores també es prohibirà estacionar a l'avinguda dels Països Catalans, a la part de dalt de la plaça d'Aragó i a mitja plaça de l'Ajuntament.
 
El recorregut de la rua, a partir de les 17.30 hores, afectarà els carrers del passeig d'Albert, passeig de La Salle, pont d'entrada a la rambla de Jaume I, el carrer de Robert Gerard, el passeig Miramar, la rambla de Jaume I, la plaça d'Aragó, la plaça de la Creu de la Missió i l'avinguda Països Catalans, fins a la plaça de l’Ajuntament.

Comenta aquest article