Cultura

L'Associació Cultural de Vilafortuny convoca el seu primer Certamen Literari de contes infantils

Per Redacció

L'Associació Cultural de Vilafortuny, en el marc de les seves Jornades Culturals, convoca el I Certamen Literari de contes infantils il·lustrats dirigits a nens i nenes a partir de 6 anys.

Les característiques del concurs en aquesta primera convocatòria seran excepcionals, donat la seva finalitat solidària. Entre les condicions requerides serà obligatori escriure el text en castellà, per poder distribuir-ho també a Nicaragua. Es podrà presentar un conte per autor –l'autor haurà de tenir un mínim de 16 anys– i la temàtica de l'obra haurà de ser d'aventures infantils viscudes en qualsevol país del món. L'extensió del text serà d'entre 4 i 6 fulls DIN A4 a una sola cara.

El conte guanyador serà editat i en la seva edició impresa –text i il·lustracions– tindrà un total de 30 planes aproximadament. Cal destacar que les il·lustracions de dibuixos o fotografies podran ser obra del mateix autor del text o d'una altra persona que col·labori amb ell. El conte es presentarà signat amb pseudònim i per duplicat en un sobre tancat, l'exterior del qual anirà rotulat amb la llegenda "I Concurso literario de cuentos ilustrados infantiles Asociación Cultural de Vilafortuny" i en el seu interior, en un altre sobre tancat, s'indicarà les dades personals. El termini límit de recepció dels contes serà el dia 31 de març de 2010, mentre que la decisió del jurat es donarà a conèixer el dia 23 de abril  de 2010 en els actes del "Banquet literari" –que tindrà lloc al Castell de Vilafortuny–, en el marc de les Jornades Culturals que organitza l'Associació Cultural de Vilafortuny.

El premi al guanyador consistirà en una invitació al Banquet Literari per a la lectura de la seva obra, lliurament de diploma de participació solidària i lliurament de deu exemplars del conte un cop editat. L'Associació Cultural de Vilafortuny cedirà els drets i beneficis de distribució a la Fundació "El Sueño de la Campana", entitat d’ajut per el desenvolupament sostenible a Nicaragua, en el seu "Projecte Educacional del Centre de nens discapacitats Los PiPiTOS”.
     
Per a més informació, els participants es poden posar en contacte amb l'organització del concurs a través del telèfon 670.585.700  o del correu electrònic associacioculturalvilafortuny@yahoo.es.

Comenta aquest article