Esports

L'equip sènior del CB Cambrils guanya a casa i el Mediterrani goleja el Valls en camp contrari

Per Redacció

Detall del partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports entre el CB Cambrils i La Palma

Bàsquet

CB Cambrils 62 - La Palma 56

El Cambrils necessitava una victòria després d'una ratxa negativa de derrotes i ho va aconseguir ahir, en un partit força disputat que es va decidir al darrer quart de partit. Les anotacions van ser baixes en el primer i segon quart de partit, amb un lleuger avantatge pel Cambrils. A la mitja part es va arribar amb el resultat favorable al Cambrils de 22 a 19. Al tercer quart La Palma va reaccionar i va aconseguir un cert avantatge al marcador que va ser neutralitzat al darrer moment pels cambrilencs deixant el resultat un punt per amunt a favor dels visitants. El Cambrils va sortir força mentalitzat al darrer quart de partit i va aconseguir situar-se davant al marcador en un final de partit en què els jugadors de La Palma feien personals per a aturar el joc i els cambrilencs aconseguien un alt percentatge d'encerts en els tirs lliures. El públic va ser un element clau en la victòria d'ahir.
El proper partit es disputarà la setmana vinent al Palau Municipal d'Esports davant l'Euronics CB Calafell.

Futbol sala

Valls Futsal 3 - CFS Mediterrani G. Sirvent 7

Gran partit i gran victòria del Mediterrani a la pista del Valls. La clau del partit va estar en que l'equip cambrilenc es va avançar ràpidament en el marcador amb un gol de David, fet que va fer avançar les línies de l'equip local. Així doncs, amb jugades ràpides de contraatac i un joc de toc ràpid, el Mediterrani va aconseguir marcar dos gols més, un de David i l'altre de Fran. D'aquesta manera s'arribava al descans amb un clar 0 a 3. En la segona part, Fran marcava de cap el quart gol i poc després aconseguia el cinquè després d'una rematada de cap. Després d'això, el Valls va començar a jugar amb el porter-jugador, és a dir, atacava amb cinc jugadors i sense porter. Aquest fet, el va saber aprofitar el porter del Mediterrani, José M., per fer el sisè gol cambrilenc llançant des de la seva pròpia àrea. Posteriorment, el Valls va retallar distàncies amb dos gols i un tercer, després de transformar un penal. El penal va ser força dubtós, ja que l'àrbitre va xiular mans dins de l'àrea d'un jugador cambrilenc, quan aquest es trobava fora de l'àrea. No obstant, el Mediterrani va tornar a marcar novament, amb un gol obra de Kini, deixant el definitiu 3 a 7 en el marcador.
El proper partit del Mediterrani serà contra l'Alcover, fora de casa, el proper dissabte a les 19 hores.

Escacs
 
La jornada d'ahir no va ser molt productiva per als equips de la Unió d'Escacs Cambrils. El primer equip, a la Segona Divisió Catalana, va perdre a casa amb el potent equip del Vila-seca –que compta amb un gran mestre a les seves files– pel resultat de 3.5 a 6,5. Aquest equip es troba situat a la zona de descens, però encara no s'ha arribat a la meitat del campionat. 

El segon equip del Cambrils també va perdre a Tortosa, encara que per la mínima i ocupa el segon lloc a la seva lligueta; en canvi el tercer equip del club cambrilenc va aconseguir un meritori empat amb el Tarragona. Aquests dos equips es troben igualats a la classificació provisional.

Comenta aquest article