Societat

La D.O. Tarragona presenta als restauradors cambrilencs vuit dels seus cellers en un nou tast de vins

Per Raquel Samaniego

L'enòloga Elisa Ribé al costat dels productors del celler Vinyes del Terrer, de Vila-seca, en un moment del tast de vins d'ahir

Un total de vuit cellers de la D.O. Tarragona, dels 23 que hi ha, van prendre part ahir en el segon tast de vins d'aquestes VI Jornades de la Galera a Cambrils. Una vintena de restauradors es van donar cita al Club Nàutic de Cambrils, a les 5 de la tarda, per escoltar les novetats en vins de la província i provar-los. Aquest tast va ser comentat per l'enòloga Elisa Ribé, que assegurava que un dels objectius principals d'aquests actes és la promoció dels vins de la zona als restaurants cambrilencs.

La D.O. Tarragona és una de les més antigues de Catalunya, explicava Ribé, "i es fan per donar a conèixer al públic en general i als restauradors en particular tots els productes que s'estan fent a la nostra zona. Són uns vins de molta qualitat i creiem que s'han de potenciar molt". Els assistents al tast van escoltar tots els punts forts de cada un dels vins presentats, tots ells sorgits de terres ben properes a Cambrils. La resposta dels restauradors, segons l'enòloga, estava sent "molt bona", així que esperen que les cartes de vins de Cambrils "puguin incorporar més productes de la D.O. Tarragona, i que els donin a conèixer".

Comenta aquest article