Societat

Cristina Filgueiras, primera guanyadora del Concurs de Receptes de Cuina de Revista Cambrils

Per Redacció

El director de Revista Cambrils, Lluís Rovira, entrega el premi a la guanyadora del Concurs de Receptes de Cuina del mes de gener, Cristina Filgueiras

La cambrilenca Cristina Filgueiras Brunel ha estat la guanyadora del primer Concurs de Receptes que Revista Cambrils ha posat en marxa aquest passat mes de gener. El premi consisteix en un dinar o sopar per a dues persones a un restaurant de l'Associació d'Hostaleria de Cambrils. En aquest cas el premi es farà efectiu al restaurant Acuamar. La recepta presentada per Cristina Filgueiras ha estat "Saltat caldós de galeres i carxofes".

El Concurs és un apartat de la remodelada secció de Gabriel Bartra, "A cop de morter" que inclou una entrevista a un restauranter cambrilenc i el concurs de receptes que cada mes té un ingredient obligatori. En aquest primer mes l'ingredient ha estat la galera.

La col, ingredient del mes de febrer

Per a participar al concurs del mes de febrer heu d'enviar una recepta de cuina que contingui col. N'heu de detallar els ingredients i la preparació i, acompanyat d'una foto del plat i d'una foto de la persona que envia la recepta, ho heu d'enviar a l'adreça    revistacambrils@revistacambrils.cat

El participants al concurs entren en un sorteig que té com a premi un dinar o un sopar per a dues persones, de dilluns a divendres, a un restaurant de l'Associació d'Hoteleria de Cambrils.
Animeu-vos a participar!.

Comenta aquest article