Informació general

L'Escola d'Hoteleria i Turisme signa un conveni per promocionar la formació de carnissers i xarcuters

Per Raquel Samaniego

El president del Gremi de Carnissers i Xarcuters del Camp de Tarragona, Josep Maria Dalmau, i el director d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, Josep Francí, ahir a l'Escola

L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils va signar ahir un conveni de col·laboració amb el departament d'Educació de la Generalitat i el Gremi de Carnissers i Xarcuters del Camp de Tarragona. Aquest es basa principalment en la promoció del cicle formatiu de grau mitjà d'escorxador, carnisseria i xarcuteria en aquest institut per facilitar la formació i la qualificació professional del personal treballador del sector. El conveni facilita la disponibilitat de les persones professionals associades perquè els alumnes puguin realitzar el crèdit de formació en centres de treball. 

El conveni, que el va signar el director general d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, Josep Francí, i el president del Gremi, Josep Maria Dalmau, és vigent des de l’inici de l’actual curs escolar fins a la fi del curs 2011-12 i fins el curs 2012-13 només per a la darrera promoció matriculada.

Comenta aquest article