Esports

Domini dels palistes cambrilencs en un torneig amistós davant del Reus Deportiu disputat al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

Participants en el darrer torneig amistós, disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

El Club Tennis Taula Cambrils segueix amb el seu intens calendari d'activitats, i el passat dissabte 13 de febrer va organitzar una nova competició al Palau Municipal d'Esports, el torneig amistós "Copa Autoplancha Platino", que va reunir un total de 28 esportistes entre palistes del club cambrilenc i palistes del Reus Deportiu en les categories benjamí, aleví i infantil.

El torneig amistós es va desenvolupar en la modalitat absoluta, és a dir, tots contra tots. El primer lloc del torneig va ser per al jugador cambrilenc Guillermo González, seguit en segona posició per Marc Marchante també del Club Tennis Taula Cambrils, juntament amb tres jugadors més del Reus Deportiu. També cal destacar la vuitena posició d'Adrià Carrasco i la novena posició de Zulema Romeo, ambdós del CTT Cambrils. El torneig va comptar amb la participació de quatre jugadores en categoria femenina, tres del Reus Deportiu i una del CTT Cambrils. Aquest torneig amistós es tornarà a repretir el proper mes de març.

Victòria de l'equip de Tercera

Club Tennis Taula Altafulla 0 - Club Tennis Taula Cambrils Fonda Montserrat 4

Per altra banda, l'equip de Tercera del club cambrilenc, va vèncer aquest passat dimecres en un partit ajornat davant el Club Tennis Taula Altafulla per 0 a 4. Amb aquesta victòria, els cambrilencs se situen primers de la classificació, juntament amb el Tarraco.

Comenta aquest article