Societat

El restaurant Joan Gatell presenta el seu menú "del Caldo" basat en la cuina tradicional marinera

Per Redacció

Joan Pedrell mostra la caldereta de peix i marisc amb patates

El restaurant Joan Gatell va fer, ahir davant la premsa, una presentació del menú que amb el nom de "del Caldo" ha incorporat aquest 2010. Segons explicava Joan Pedrell, propietari del restaurant Joan Gatell, "es tracta del menú tradicional dels pescadors de Cambrils que també és el menú base de la cuina marinera de tot Tarragona". El menú s'inicia amb un aperitiu, en aquest cas amb tonyina roja del Mediterrani amb vinagreta d'olives negres i escalunyes i, tot seguit, se serveix el primer plat que és la caldereta de peixos de roca i marisc amb patates. El segon plat és l'arrossejat o bé els fideus rossos. El menú es complementa amb els postres de la casa que en aquest cas va ser el gelat de Menjablanc acompanyat amb carquinyolis.
Joan Pedrell també aposta pels vins de les DO properes. Així doncs, en la degustació d'ahir es va servir un vi blanc Clos Montblanch, de la DO Conca de Barberà, i un Mas Franch negre de Margalef, de la DO Montsant. També es va servir un vi de missa de postre, del celler Ramon Poquet de Vinebre.

Comenta aquest article