Esports

Diversos talls de circulació al municipi en motiu de la primera Mitja Marató de Cambrils

Per Redacció

Aquest diumenge se celebrarà la primera mitja marató de Cambrils, en la que s'espera que hi participin uns 1.200 atletes. Amb motiu d'aquesta activitat esportiva, quedarà tallada la circulació als següents carrers: passeig de Sant Joan Baptista La Salle, des del carrer de Santa Joaquina Vedruna fins el passeig de les Palmeres. També restarà tallat el passeig Miramar de la rotonda del Patronat de Turisme fins la rotonda del Club Nàutic; l'avinguda de la Diputació des de la rotonda del Club Nàutic fins al camí de Mas Clariana, a Vilafortuny; el carrer de Robert Gerhard i l'avinguda dels Països Catalans fins la rotonda de l'Ajuntament.

A més, restarà prohibit l’estacionament a la plaça de l'Ajuntament i a l'avinguda Països Catalans des de demà dissabte a les 13 hores fins el diumenge a final del acte.

Més de 21 quilòmetres de recorregut

Els atletes que participaran en la Mitja Marató recorreran 21 quilòmetres i 97 metres, fent dues voltes al traçat preparat per a l'ocasió, dividit en dos trams: un de 10 quilòmetres i l'altre d'11 quilòmetres i 97 metres. El tram de 10 quilòmetres acollirà aquells atletes que vulguin participar en la prova "popular". La sortida de la prova es realitzarà des de la plaça de l'Ajuntament, a les 10 hores del matí, i el recorregut passarà per la zona de llevant del litoral cambrilenc.

A banda d'aquestes dues proves, aquest mateix dia també es disputaran el campionat de Catalunya Universitari i el campionat de Catalunya de Policies i Bombers. Unes cites esportives molt importants, que situaran Cambrils en la primera línia del running.


L'atleta basc Martín Fiz, campió del món de Marató l'any 1995, hi prendrà part

Cal destacar que la prova comptarà també amb la destacada presència de l'exatleta basc Martín Fiz, campió del món de Marató l'any 1995. També es preveu comptar amb la participació de l'atleta africà Paul Sie, guanyador de la "Mitja de Tarragona" amb una marca d'1hora i 9 minuts, i d'Iván Espílez (de Monzón), segon classificat de la mateixa prova. A banda, la carrera també comptarà amb la presència d'atletes arribats d'arreu de l'Estat, com Barcelona, València, Saragossa, Andorra, Lleida o diferents punts de la demarcació de Tarragona. Les característiques del circuit serà molt ràpid i 100% pla, que permetrà als atletes lluitar per millorar les seves marques.

Comenta aquest article