Esports

Victòria vital pel sènior del Club Handbol Cambrils davant de l'Amposta en un partit ajornat

Per Redacció

Imatge d'arxiu del partit disputat entre el Cambrils i l'Amposta al Palau Municipal d'Esports, el passat mes de novembre

L'equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va disputar ahir al vespre el partit que tenia ajornat amb l'Handbol Amposta i va aconseguir una victòria vital que li dóna opcions de lluitar pel cinquè lloc de la classificació en la última jornada de la primera fase que es disputarà aquest proper cap de setmana.

El partit va iniciar-se amb un lleuger domini local. Els del Montsià van dominar el marcador amb petits avantatges de un o dos gols fins al minut 20 (9-7). A partir d'aquí, els cambrilencs van fer-se amb el control del partit. La defensa va enfortir-se, els porters van aturar molt i l'atac va incrementar la seva eficàcia. Així al descans el marcador (11-13) ja reflectia l'avantatge del Cambrils.
L'inici del segon temps va suposar la sentència del partit. L'equip cambrilenc van convertir-se en un autèntic mur, i les aturades del porter van deixar els ampostins sense anotar durant dotze minuts i l'avantatge visitant ja era insalvable (12-19). Els locals no van tirar la tovallola, però la intensitat dels cambrilencs va fer impossible qualsevol remuntada i el marcador va arribar a una màxima diferència de deu gols, que només en els darrers instants va escurçar-se fins als vuit del marcador final (18-26).

Després de la victòria d’ahir, el Cambrils haurà de vèncer aquest proper dissabte en l'encontre decisiu a la pista del Molins de Rei i esperar que els altres resultats els acompanyin.

Comenta aquest article