El regatista del CN Cambrils Món Cañellas queda quart en la prestigiosa regata International Kabb Trophy de Palamós

El cambrilenc Món Cañellas en plena competició de la regata International Kabb Trophy

El regatista del CN Cambrils Món Cañellas va aconseguir quedar en quarta posició de la classificació general en la 5a edició de la prestigiosa regata International Kabb Trophy, celebrada en aigües de Palamós entre els dies 19 i 21 de febrer. El Club Vela Palamós va ser l'amfitrió d'aquesta competició, que va reunir 360 regatistes procedents de 20 nacionalitats diferents. Després de sis proves, el cambrilenc va aconseguir situar-se en una meritòria quarta posició.

Pel que fa a les proves, cal destacar que durant la jornada del divendres no es va poder celebrar cap prova programada degut a les inestables condicions de vent. Al llarg de la tarda de dissabte es va establir un migjorn de intensitat mitja que va permetre la finalització de les tres primeres proves del campionat, en les que Món Cañellas, va aconseguir una cinquena, una tercera i una segona posició com a parcials que el situaven en cinquena posició de la general empatat a punts amb el tercer i el quart classificat. Durant la jornada de diumenge 21 de febrer, amb un garbí que va anar pujant d'intensitat al llarg de tot el dia, es van poder desenvolupar tres proves més. En la primera, Món guanyava en el seu grup i a continuació signava un sisè i un desè en les següents proves.

Els altres dos regatistes del CN Cambrils participants en la regata, Pep Nogués i Leandre García, van finalitzar la competició en 182a i 303a posició, respectivament.

Un moment de la competició disputada en aigües de Palamós els passats 19, 20 i 21 de febrer