Esports

L'assemblea de socis del FC Cambrils, que se celebrarà el 18 de març, decidirà si s'incorpora o no a la unificació de clubs

Per Redacció

El FC Cambrils ha convocat l'assemblea general ordinària de socis pel proper 18 de març, al Centre Cultural i Ocupacional a les 8 del vespre en primera convocatòria i a 2/4 de 9 en la segona, amb la incorporació del club en la fusió de clubs de futbol cambrilencs com a tema estrella de l'assemblea. Recordem que a finals de la passada temporada es va formalitzar la unificació de clubs de futbol cambrilenc amb l'Oleastrum, l'Escola de Futbol Veterans i el Cardenal Vidal i Barraquer, a part dels clubs de veterans, formant la UCF Cambrils. En aquell moment el FC Cambrils es va mantenir al marge de la unificació i ja va anunciar que es prendria un temps per a donar una resposta a través de la decisió que es prengués en l'assemblea de socis. L'assemblea ja està convocada i els socis tindran la darrera paraula sobre si s'opta per la unificació o no. De moment, segons diverses fonts consultades, sembla que hi ha un important corrent en contra d'afegir-se a la unificació.

L'assemblea del dia 18 de març, però, té altres punts a l'ordre del dia. En aquesta assemblea es farà la liquidació dels comptes de la temporada 2008-2009 i es presentarà el pressupost per a l'actual temporada.

Comenta aquest article