Esports

Victòries del FC Cambrils, del Vilafortuny i del Club d'Handbol Cambrils en la jornada esportiva del cap de setmana

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils Ramon, envoltat de contraris, en el moment de xutar a porta i aconseguir el gol de la victòria

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Viladecans 1

El Cambrils va aconseguir la victòria en un partit que no va resultar gens còmode pels homes de Robles. L'1 a 0 va pujar molt aviat al marcador. Concretament al minut 4 de partit en una rematada de cap de Ton. Amb el resultat a favor, el Cambrils va disposar d'alguna clara ocasió de gol, entre elles un xut al pal, però poc a poc va anar cedint terreny al Viladecans. A la segona part l'equip visitant va sortir convençut de que podia puntuar i es va fer amb el domini de la pilota. En una jugada de contracop el Viladecans va obtenir el seu premi i va aconseguir empatar el partit al minut 75 de partit. Però poc li va durar l'alegria ja que 5 minuts després el Cambrils feia el segon gol, obra de Ramon que va resoldre espectacularment una jugada dins l'àrea visitant i que, d'aquesta manera, va sentenciar el partit.
La propera setmana el FC Cambrils visita el camp del Cervera.

Primera Territorial

La Sènia 1 - UCF Cambrils-Oleastrum 0

La UCF Cambrils-Oleastrum va perdre al camp de la Sènia en un partit força travat que es va decidir, al minut 54, amb un gol de la Sènia. El partit també es va destacar per la duresa. L'àrbitre va mostrar un reguitzell de targetes als jugadors dels dos equips. Fruit d'això, el jugador de la UCF Cambrils Rubén va ser expulsat, per doble amonestació, al minut 75 de partit. En els darrers compassos del partit la Sènia també es va quedar amb un jugador menys.
La propera setmana la UCF Cambrils-Oleastrum rep el Jesús Catalònia.

Tercera Territorial

Imatge del partit disputat ahir al matí entre el Vilafortuny i el Marina

Vilafortuny 3 - Marina 2

Partit molt disputat el que es va jugar ahir al matí, a l'estadi municipal d'esports, en el derbi cambrilenc de Tercera Territorial entre el Vilafortuny i el Marina. El derbi se'l va emportar per primera vegada el Vilafortuny. El Marina es va presentar amb moltes baixes al partit. Ja en la primera part, el Vilafortuny s'avançava al marcador en el minut 30 en transformar un penal molt dubtós. Al cap de cinc minuts, el Marina va empatar també en transformar un penal. I dos minuts després, el Vilafortuny s'avançava de nou al marcador, en un xut de falta directa. Així s'arribava al descansa amb el 2 a1. En la segona part, en el minut 50, el Vilafortuny tornava a marcar. Llavors el Marina va començar a avançar línies, i de nou de penal va fer el 3 a 2 definitiu. En els últims minuts de joc, el Marina va tenir diferents oportunitats d'empatar el partit, però no ho va aconseguir.
En la següent jornada, el Marina juga dissabte a la tarda contra el Riudecols i el Vilafortuny al camp del Porrera.

Bàsquet

CB Corbera 73 - CB Cambrils 54

El Cambrils va perdre a la pista del líder en un partit en el que, fins a la mitja part, anava guanyant. Els jugadors de Toti Marsal van començar molt bé el primer quart, aconseguint un avantatge de 9 punts a la seva finalització. A la mitja part, el Cambrils encara conservava un avantatge de 3 punts per sobre el rival. Però en els dos següents quarts tot es va capgirar i amb un parcial de 17 a 6, en el tercer quart, i de 21 a 10 en el quart es va arribar al final de partit amb la diferència de 19 punts a favor del Corbera.
La propera setmana el CB Cambrils juga a casa contra el CB Castellbisbal.

Hoquei

HC Alpicat 8 - Cambrils CH 5

El desplaçament de divendres passat a Alpicat es va saldar amb una derrota dels homes de Salva Franch que, si bé no impedeix que una setmana més continuïn defensant la segona posició de la classificació, sí fa que els seus tres immediats perseguidors es situïn a tan sols un punt dels cambrilencs.
El primer gol que obria el marcador va caure del costat dels locals al minut 3’, que s’avançava al marcador (1-0). La reacció dels cambrilencs es va fer esperar, i no va ser fins al minut 11’20”, quan de la mà de Jordi Mirado, els homes de Salva Franch empataven el partit (1-1). Amb aquest breu i ajustat marcador es va arribar al descans. La igualtat de la primera part va continuar durant l’inici de la represa, però a diferència d’aquella, en aquesta segona part els gols van ser els protagonistes. Només començar, els locals s’avançaven al marcador (2-1), al transformar un penal sancionat contra el Cambrils, però un minut més tard, Dani Libiano feia pujar l’empat a dos (2-2). Els locals no es van
donar per vençuts, i al minut 4’15” es van tornar a posar davant en el marcador (3-2), avantatge que no va durar gaire, perquè Xavi Caparrós “Capi” tornava la igualtat al marcador (3-3) al minut 5’39”.
La pressió dels visitants va provocar un penal a l’àrea local que, el davanter cambrilenc “Miki” Castel va transformar quan es jugava el minut 10’06” , i donava la primera avantatge del Cambrils en tot el partit (3-4). L’alegria va durar molt poc, perquè 40” segons més tard, l’Alpicat tornava a igualar el marcador (4-4). Un penal a favor dels locals al minut 12’45”, li tornava a donar l’avantatge (5-4), que va ser neutralitzada per un nou gol dels cambrilencs (5-5). El minuts següents van venir marcats per les decisions arbitrals, que van treure de polleguera als visitants, i van trobar en les seves reaccions el
pitjor caldo de cultiu pels seus interessos. De l’expulsió de Lluís Libiano (porter) i de l’entrenador Salva Franch, i dels minuts en què van jugar els cambrilencs en minoria, en va sortir beneficiat l’Alpicat, que en els deu minuts finals de partit va batre en tres ocasions més la porteria visitant, deixant el marcador final en un inesperat (8-5).
Dissabte vinent, el Cambrils rep la visita del H.C. Ceràmica Piera, el fanalet vermell de la categoria, que només ha guanyat dos partits en tot el que es porta de temporada, una oportunitat de refer-se de la derrota d’aquest cap de setmana, i agafar confiança de cara a les properes jornades, quan els cambrilencs s’hauran d’enfrontar amb els equips de la part alta de la classificació.
Gols 1a part: 1-0(3’20”), H.C. Alpicat; 1-1(11’20”), Jordi Mirado. Gols 2a part: 2-1(55”), H.C. Alpicat; 2-2(1’25”), Dani Libiano; 3-2(4’15”), H.C. Alpicat; 3-3(5’39”), Xavi Caparrós “Capi”; 3-4(10’06”), “Miki” Castel; 4-4(10’50”), H.C. Alpicat; 5-4(12’45”) H.C. Alpicat (p); 5-5(14’05”), Cambrils CH;
6-5(15’50”), H.C. Alpicat; 7-5(19’45”), H.C. Alpicat (fd); 8-5(22’37”), H.C. Alpicat.

Handbol

2a Catalana Sènior Masculí

 
CE Molins de Reis  25 – CH Cambrils 27

L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va assolir la permanència a segona catalana després de sumar una nova victòria a la pista del Molins de Rei, combinada amb les derrotes dels dos rivals directes, Canovelles i Valldoreix. Els cambrilencs van saltar a la pista molt motivats i conscients que totes les opcions de salvar-se passaven per guanyar el seu partit. Així durant el primer quart d’hora, el domini cambrilenc va ser notable i només el desencert de cara a porteria va fer que les diferències no anessin més enllà de tres gols. Però els locals van anar despertant i van poder igualar el partit just abans del descans, tot i que un últim gol, retornava la iniciativa als cambrilencs (14-15). El segon temps va iniciar-se amb molta igualtat i les defenses més intenses, però els visitants sempre per davant, marcant el ritme. La igualtat es va mantenir fins a mitja segona part, quan després de l’empat a 19 gols, els cambrilencs van posar la directa i es van distanciar en quatre gols (20-24), però en la jugada següent l’àrbitre va decretar una rigorosa exclusió i les protestes dels cambrilencs van propiciar que els barcelonins disposessin de quatre minuts amb un jugador més. Però la bona defensa cambrilenca i la precipitació dels locals van fer impossible cap remuntada i fins al final la diferència ja no va baixar dels dos gols. Després de la victòria, els cambrilencs han finalitzat la primera fase en cinquena posició i es classifiquen per a la fase d’ascens a primera catalana, evitant els patiments de la fase de permanència. Així amb el principal objectiu acomplert, podran gaudir dels partits que els queden i acumular experiència, sense renunciar a res.  


Futbol sala
 
Mediterrani Gelats Sirvent 3 - Àngels Amposta 3

El Mediterrani, que rebia la visita del líder l'Àngels d'Amposta, va plantar cara durant tot el partit i va mostrar el bon joc que està fent darrerament. Els cambrilencs, amb una defensa molt enganxosa i amb unes aturades de mèrit del seu porter Elias, anava mantenint la seva porteria a zero i disposava de bones jugades d'atac que no acabaven en gol per veritable mala sort. Tot i així, ca ser l'Amposta qui en una jugada enredada es va avançar en el marcador. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la segona part el Mediterrani va sortir molt endollat i en una jugada de mèrit dels cambrilencs, ôscar va empatar el partit. Les diferents ocasions de gol se succeïen en les dues porteries fins que de nou l'Amposta, en una jugada de sort, es posava al capdavant amb un 1 a 2. A continuació Juan Lillo feia el gol de l'empat a dos. Després, les ganes del Mediterrani de guanyar el partit van propiciar el 2 a 3. Però aquestes mateixes ganes i ambició van fer que Fran, quan faltaven dos minuts per l'acabament, fes un golàs que significava l'empat.
Però el que estava sent un gran partit de futbol sala es va trencar quan el porter de l'Amposta va agredir un jugador del Mediterrani. Això va propiciar la resposta del jugador cambrilenc i aquesta agressió entre els dos jugadors va provocar la invasió de camp per part dels dos equips. El resultat d'aquesta baralla va ser l'expulsió del porter de l'Amposta i dels jugadors David i Kini del Mediterrani. El partit es va reanudar i quan faltaven 6 segons per acabar, Marce va tenir la victòria als peus quan va rematar a porteria buida i un jugador ampostí va aconseguir que la pilota no entrés.
El proper partit del Mediterrani és el dissabte 6 de març a Mont-roig.

Comenta aquest article