Esports

Les genetes Júlia Franch i Laura González queden segona i tercera en el primer concurs de la temporada de doma clàssica

Per Redacció

Laura González i Júlia Franch amb el seu entrenador Antonio Santiago

El passat 28 de febrer va tenir lloc a Reus, el primer concurs de la temporada de Doma Clàssica. Aquest concurs, que era puntuable per a la Lliga de Tarragona i per a la Lliga Catalana, va comptar amb la participació de vuit alumnes cambrilencs l'Escola d'Equitació Antonio Santiago que van executar els seus exercicis corresponents a la pista. El concurs va ser jutjat per Dominique Grillot, Eva María López i Clare Benmayor i Meritxell Agramunt que va actuar com a delegada federativa.

Júlia Franch i Laura González, segona i tercera a la Reprise AP

A primera hora del matí, en la categoria Reprise AP, van fer entrada a la pista les cambrilenques Júlia Franch amb el cavall "Albero" i Laura González amb el cavall "Golosina". Les dues primeres participants de l'escola cambrilenca van aconseguir un meritori segon i tercer lloc respectivament. Cal destacar que Júlia Franch va començar a competir la temporada passada, obtenint molt bons resultats, donada la seva curta edat. En aquest inici de la temporada ja ha aconseguit una de les seves grans il·lusions, que era donar la volta d'honor a la pista, només reservat als tres primers classificats de cada prova. Per la seva banda, Laura González hi van prendre part amb la intenció d'anar a participar, tot i que el bon treball i la seva il·lusió li van valdre el tercer lloc del podi.

Destacada actuació de tots els genets cambrilencs

Després d'aquestes dues primeres actuacions, van participar la resta d'alumnes de l'escola cambrilenca: Alba Santiago amb el cavall "Ligero de JC", Anna Franch amb el cavall "Albero", Ainhoa Amat amb "Fer Como Tú" i Antonio Franch amb "Pastueño V". Alba Santiago va ser segona, Anna Franch va ser tercera, Ainhoa Amat va ser quarta i Antonio Franch va ser desè en la classificació de la Reprise 1. Durant les proves de la tarda, Eneritz Gorrotxategui amb el cavall "Distinguido XXIX" va fer-se amb el tercer lloc exaequo de la Reprise 2 i José Manuel Santiago amb "Vandido" va quedar novè en la categoria Reprise 3A.

Alba Santiago va quedar segona amb el cavall "Ligero de JC" en la Reprise 1

Comenta aquest article