El Vilafortuny empata el partit suspès contra el Montbrió

Moment del partit entre el Vilafortuny i el Montbrió, que es va suspendre 25 minuts abans del final, el passat diumenge 7 de febrer

Aquest passat dimecres al vespre es van jugar els 25 minuts que faltaven del partit suspès entre el Vilafortuny i el Montbrió, el passat 7 de febrer, després de l'agressió que va patir l'àrbitre per part de porter del Montbrió. Aquell partit va suspendre's amb un resultat de 2 a 3.

Els 25 minuts es van reprendre amb dos jugadors menys per part del Montbrió, ja que en aquell partit es va expulsar un jugador i el porter. En aquest temps, el Vilafortuny va marcar un gol aconseguint un resultat final d'empat a 3. Després de l'acabament del partit, el Vilafortuny havia impugnat l'acta per alienació indeguda d'un  jugador del Montbrió, però la Federació no li ha acceptat.

D'altra banda, el porter del Montbrió, que havia agredit l'àrbitre durant el partit del 7 de febrer, ha estat sancionat per la Federació Catalana de Futbol amb 20 partits.