Esports

Victòries de la UCF Cambrils, del Vilafortuny, del CB Cambrils i el Cambrils Club d'Hoquei en la jornada esportiva del cap de setmana

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Cervera 0 - FC Cambrils 0

El FC Cambrils no va passar de l'empat en el seu partit disputat al camp del Cervera, equip que està un punt per damunt del FC Cambrils en la classificació. Els cambrilencs van dominar el partit i van disposar de bones ocasions, sobretot de Cañas i Javi, per a emportar-se els tres punts. I tot això ho va fer amb un jugador menys des del minut 57 quan l'àrbitre va expulsar Ramon per doble amonestació.
El Cambrils continua amb diverses baixes per lesió. A Santi Acedo i Dani Robles cal sumar-hi Pedro i Ivan Robles, aquests dos darrers a punt de reaparèixer. Ahir també era baixa Alberto per grip i en el decurs del partit es va haver de retirar per lesió el porter Raul Salguero.
La propera setmana hi haurà derbi territorial amb l'enfrontament del FC Cambrils, a casa, contra el Morell.

Detall del partit disputat entre la UCF Cambrils-Oleastrum i el Jesús Catalònia, ahir a la tarda al nou estadi de futbol municipal

El trio arbitral acompanyat pel delegat de la UCF, Emilio Fermín, i escortats per dos agents dels Mossos d'Esquadra, tornen cap el camp a reprendre el partit

Primera Territorial


UCF Cambrils-Oleastrum 1 - Jesús Catalònia 0

Importantíssima victòria de la UCF Cambrils-Oleastrum que li permet remuntar un lloc la classificació general, deixant quatre equips per sota seu. L'equip cambrilenc jugava el primer partit de la temporada en horari de tarda i, justament, va ensopegar amb una tarda freda i amb pluja. El partit es va resoldre a favor dels cambrilencs al minut 32 amb un gol de José. El Jesús Catalònia no va poder empatar i en part, cal destacar la decisiva intervenció del porter cambrilenc Dani, que va fer un parell de bones aturades gairebé a boca de canó. La UCF Cambrils-Oleastrum està oferint una millor imatge i una millor conjunció entre els jugadors, jornada rere jornada.
Però el partit d'ahir va tenir una altres protagonistes, l'àrbitre i els sus liniers. Primer que tot ja va expulsar de forma incomprensible a l'entrenador Juanca per reclamar-li una targeta a un jugador visitant després d'una forta entrada a un jugador local. Després, a poc més de 20 minuts per acabar el partit l'àrbitre el va suspendre després que un dels liniers digués que l'havien estat a punt de punxar amb un paraigües. El cert és que un aficionat va fer un gest d'esgrima amb el paraigües que va arribar a un pam i mig del linier. Després d'uns minuts de confusió la tripleta arbitral i els jugadors es van retirar als vestidors. Una mitja hora més tard van arribar dues dotacions dels Mossos d'Esquadra i el partit es va reprendre.
La propera setmana la UCF Cambrils-Oleastrum visita el camp del líder, el Remolins Bítem.

Tercera Territorial

Marina 3 - Riudecols 3

En el partit disputat aquest passat dissabte, el Marina va tornar a deixar perdre dos punts davant del Riudecols, un equip situat a la zona baixa de la classificació. Segueixen doncs, els mals resultats per a  l'equip cambrilenc en les últimes setmanes.
El partit va començar amb un gol, en el minut 20, per part del Riudecols, després d'executar una jugada assajada des de la sacada d'un córner. Tot i això, en el minut 25, Adrià aconseguia l'empat després d'un gran contraatac. Ja en el minut 35, David, aconseguia el 2 a 1 a favor del Marina, rematant una sacada de córner. No obstant, després d'una jugada desgraciada entre el porter i el defensa, en el minut 40, va suposar l'empat per al Riudecols.
Ja en la segona meitat, el Riudecols aconseguia avançar-se al marcador amb un xut llunyà que va rebotar en un defensa del Marina i va entrar a la porteria. Llavors el Marina va anar a l'atac buscant l'empat, i en el minut 80, David aconseguia l'empat a 3. Ja en la última jugada del partit, el Marina va tenir l'ocasió d'emportar-se la victòria, en un llançament de falta indirecte dins de la porteria, però la pilota va anar molt desviada. D'aquesta manera, es va acabar el partit amb l'empat a 3.
El proper partit serà el dissabte 13 de març a la tarda, davant del Montbrió, al seu camp.

Porrera 2 - Vilafortuny 6

L'equip cambrilenc es va trobar el partit de cara i van aconseguir acabar el partit amb un resultat de 2 a 6. Dos dels gols els va fer Reca, dos més Marcos, un Alberto i un altre Fonfreda. A la mitja part el partit quedava amb un marcador de 0 a 4. El primer gol dels locals el va fer un jugador del Vilafortuny en pròpia porta, tot i que el segon va arribar pocs minuts després. El proper partit es jugarà al camp municipal de futbol, el proper diumenge, contra el Castellvell.

Bàsquet

CB Cambrils 59 - CB Castellbisbal 51

Victòria vital pels cambrilencs enfront el Castellbisbal, que necessitaven guanyar per sortir dels llocs de la fase de descens. El partit va ser molt igualat durant els quatre quarts, amb uns parcials de 14 a 14, 10 a 12, 16 a 15 i 19 a 10. En el partit d'anada, el Castellbisbal –cinquè classificat– havia guanyat els cambrilencs per 39 punts de diferència, per tant, aquesta victòria era molt important pel Cambrils per escalar posicions en la classificació i també per guanyar moral de cara a encarar el tram final de la temporada.
El resultat es va decidir en el darrer quart, i més concretament, en els darrers minuts ja que el Cambrils tenia un mínim avantatge de 3 o 4 punts, quan el Castellbisbal va començar a fer faltes personals per aturar el cronòmetre. Els jugadors del Cambrils, Óscar i Ignasi, es van mostrar molt encertats des de la línia de tir lliure, fet que va fer decantar la balança pels cambrilencs. A més, el públic cambrilenc va animar en tot moment el CB Cambrils.
Ara, el Cambrils està situat en la desena posició i haurà de seguir treballant per vèncer els partits que queden, ja que les posicions 11, 12, 13 i 14 són les que es jugaran el descens, mentre que els llocs 15 i 16 baixen directament de categoria.

Jugada prop de l'àrea cambrilenca en el partit disputat aquest passat dissabte entre el Cambrils i el Piera

Hoquei

Cambrils CH 8 - HC Ceràmica Piera 3

La visita al Palau Municipal d’Esports de Cambrils del HC Ceràmica Piera, la ventafocs de la categoria, es va resoldre amb una victòria local, que no es va decidir fins ben entrada la segona part.
No s’havien complert els tres minuts de joc, quan el capità Joan Roig, al transformar una falta directa, feia pujar el primer gol del partit (1-0), i prometia un ràpid desenllaç. Però el Piera no ho volia posar tan fàcil. El gol de l’empat visitant va ser fruit d’una badada en defensa, que no ho va desaprofitar el Piera (1-1). Aquest gol va descentrar als cambrilencs, que no tan sols no van saber reaccionar, sinó que a 10 minuts del descans, el Piera s’avançava en el marcador al transformar un penal (1-2). Els homes de Salva Franch ho van intentar, però la poca convicció i les intervencions del porter visitant, van evitar que els cambrilencs poguessin empatar abans del final de la primera part.

La part inicial de la represa es va caracteritzar per la igualtat. I tot i que els cambrilencs van empatar al minut 2 (2-2), i es van avançar en el marcador tres minuts més tard (3-2), amb dos gols de Xavi Caparrós “Capi”, el Piera va tornar a portar l’emoció empatant el partit (3-3), després de transformar el segon penal dels dos assenyalats en contra del Cambrils de forma consecutiva, i que el cambrilenc, Juanjo Baiges, no va poder fer res després d’haver aturat el primer amb una espectacular intervenció.
El joc cambrilenc va millorar, i la reacció no podia tardar. Aquesta va venir al minut 14 en un contraatac que va finalitzar Carles Veciana (4-3), i mig minut més tard d’un fort tir de Joan Roig (5-3).

La part final del partit va ser de clar domini local, i on es va evidenciar la condició de fanalet vermell del Piera. El gol de Jordi Mirado a 12 minuts del final va deixar gairebé sentenciat el partit (6-3), i només, de nou Jordi Mirado (7-3), i més tard “Miki” Castel (8-3), van maquillar un resultat final (8-3), que bona part del partit es va veure difícil aconseguir.
Destacar l'actuació del cambrilenc, Juanjo Baiges, que va defensar amb gran encert la porteria del Cambrils per sanció de Lluís Libiano.
Amb aquesta victòria el Cambrils manté una setmana més la segona posició provisional de la categoria.
Divendres vinent, els homes de Salva Franch visitaran la pista de l’Andorra, un rival a tenir en compte a la part final de la competició.


Futbol sala

Mont-roig FS 6 - CFS Mediterrani G. Sirvent 3

El Mediterrani va trencar amb la seva bona ratxa de quatre partits consecutius sense perdre, i va caure aquesta jornada davant del Mont-roig. En un partit sense ritme per part dels dos equips, les primeres ocasions van ser pel Mediterrani que va enviar tres pilotes al pal de la porteria rival. Tot i això, van ser els locals els que es van avançar en el marcador amb un tir des de fora de l'àrea. No obstant, el Mediterrani va reaccionar ràpidament amb un gol de Fran de llançament de falta. Amb empat a 1 es va arribar al descans.
A la seva part, el joc del Mediterrani va baixar força, sense ritme, amb constants pèrdues de la pilota, lentitud en les jugades d'atac i fallant ocasions molt clares de gol. Aquest mal joc va ser aprofitat per l'equip local, que va marcar dos gols més. Quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, el Mediterrani va jugar amb el porter-jugador, però això tampoc va funcionar, ja que el Mont-roig va marcar tres gols més. Al tram final, el Mediterrani va reaccionar amb dos gols obra de Fran i Jonatan, però aquests van arribar massa tard i el resultat final va ser de 6 a 3.
El Mediterrani va notar les absència de David, màxim golejador de l'equip, i de Kini. Tots dos no van poder jugar per una sanció del comitè de disciplina.
El proper partit per a l'equip cambrilenc serà el proper dissabte 13 de març al Palau Municipal d'Esports contra la UD Playas de Miami.

Escacs

Ahir diumenge, en la setena jornada del campionat d'escacs per equips de Catalunya, es van donar els següents resultats per als equips cambrilencs: en la Segona Divisió Catalana, la Lira Vendrellense es va enfrontar al Cambrils A (7,5 a 2,5); en Primera de Tarragona, el Riudoms va enfrontar-se al Cambrils B (1,5 a 4,5)
 
El primer equip, encara que amb molta lluita, va tornar a perdre i la salvació està cada vegada més difícil. En canvi el segon equip, amb quatre baixes dels seus jugadors titulars, va guanyar amb força comoditat al Riudoms i s'ha col·locat primer del seu grup, a mig punt d'avantatge del següent classificat, i falten tan sols dues rondes. El tercer equip del Cambrils no va jugar per retirada del seu oponent, el Vila-seca. Aquesta està situat en primera posició empatat amb el Tarragona.    

Tennis taula

Categoria benjamí, aleví i infantil

Club Tennis Taula Cambrils Autoplancha Platino 6 - Altafulla 0
Club Tennis Taula Cambrils Autoplancha Platino 4 - Tarraco B 1

L'equip format per Marc Marchante, Denis Colejat i Guillermo González va vèncer amb comoditat en el seu enfrontament contra l'Altafulla, el passat dissabte al matí al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.
Per la tarda, l'equip format per Guillermo González i Denis Colejat també va guanyar clarament el Tarraco B per un resultat de 4 a 1.

Comenta aquest article