Esports

Rècord històric al medaller del Cambrils Club Natació gràcies a la jove Noelia Garcia

Per Redacció

Equip aleví del Cambrils Club Natació que va participar als Campionats de Catalunya d'hivern

Els dies 5, 6 i 7 de febrer, a la piscina del Vic-etb, es van realitzar els Campionats de Catalunya d’hivern de natació en categoria infantil. Durant aquest esdeveniment esportiu, Cambrils va tenir la seva pròpia representació amb un total del sis nedadors participant a una mitjana de quatre proves per nedador. En aquest Campionat va destacar Yeray Agúndez Carrasco aconseguint una sisena posició als 100 metres esquena, i una setena posició als 100 metres estils.

A més, cal mencionar la distingida participació dels nostres nedadors locals, que van assolir bons resultats en diverses proves com la onzena posició de l’Isaac Muras Garcia als 400 metres i 100 metres lliures; la 12a posició de la Patricia Prieto Ferrer als 200 metres estils i als 100 metres lliures; la 14a posició de l’Ivan Nogales Leiro als 100 metres lliures; la 16a posició de l’Albert Blanch López als 200 metres braça i als 400 metres estils, i la 35a posició d’en Miguel Ángel Sarle Vicioso als 100 metres lliures.

Campionats de Catalunya Aleví d’hivern

A les aigües de la piscina del Club Natació Olot, els dies 19, 20 i 21 de febrer es van organitzar els Campionats de Catalunya d’hivern en la categoria aleví, on van participar cinc dels nostres representants locals amb una mitjana de tres proves per nedador on destaca Noelia García Sánchez en un ple de quatre medalles a les quatre proves disputades, sent si més no, un rècord històric pel que fa al medaller de la natació cambrilenca en Campionats de Catalunya. Segons el Club de Natació cambrilenc, aquests resultats posen de manifest que actualment tenen "la millor nedadora de la província de Tarragona, i que ens podria oferir més mèrits i de més alt nivell, tot superant el palmarès del seu germà, ja absent de l’esport de competició per una lesió".

Noelia va aconseguir la medalla d’or als 200 metres lliures, i tres medalles d’argent als 800 metres lliures, als 100 metres i 200 metres papallona. A més, també cal destacar el paper dels representants locals com la quarta posició d’en Sergio Sánchez Fernández als 100 metres braça, la 15a posició de l’Álex García Leiro als 400 metres lliures, la 20a posició de l’Arnau Blanch López als 100 metres papallona, i la 31a posició d’en Rubén Nogales Leiro als 100 metres lliures masculí.

Comenta aquest article