Rotllets de col sobre crema de bròquil i pètals de col de Brussel·les
|
- 1/2 bròquil verd
- 1/2 col
- 4 cols de brusel.les
- Un pit de pollastre
- 125gr. Carn picada (vedella i porc)
- 1 porro
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- Formatge rallat
- 50 gr. Farina
- 50 gr. Mantega
- 2 patates
- Crema de llet
- 2 alls
- 5 tomàquets cherry
- Oli doliva
Per els rotllets de col:
Roger Montaner Margalef |
Una vegada cuit ho passarem pel túrmix i ho reservarem.
A continuació escaldarem les fulles de col llevant-li els nervi central, daquesta manera podrem manipular la col per fer els rotllets. Farem els rotllets.
Finalment ho posarem a una placa sobre mantega perquè no sapegui i damunt dels rotllets farem una beixamel i tambe li ficarem formatge ratllat, i ho courem al forn fins que es gratini.
Per la crema de bròquil verd:
Tallarem el bròquil a trossos i la patata i ho bullirem.
Tot seguit farem un sofregit dalls tendres i hi afegirem el bròquil i patata una vegada escorregut i ho deixarem coure.
Ho passarem pel túrmix i posarem punt de sal i ho acabarem amb crema de llet que ens donarà cremositat.
Pètals de col de Brussel·les:
Simplement li posarem sal a les fulles de col i ho posarem sobre oli molt roent i de seguida ho eixugarem amb paper absorbent.
Les fulles de col ens quedaran cruixents.
Muntatge del plat:
Farem una base de crema de bròquil i a sobre els rotllets, la combinació de sabors hi queda molt bé. I als costats de decoració hi farem una flor amb els pètals de col de Brussel·les i el tomàquet cherry.