Bròquil saltejat amb pebrot, botifarra i bolets
Ingredients:
Bullir el bròquil en abundant aigua i sal, separat amb branquillons. Un cop cuit el traiem de laigua i el guardem. Tallem la ceba fina i la sofregim amb loli, afegim el pebrot tallat finet a tires, després els xampis a quarts nets. Un cop sofregit li fiquem el bròquil i la botifarra negra tallada en rodanxes grosses, arreglem de sal i posem al plat.
- 1 Bròquil
- 1 botifarra negra
- 1 ceba tendra
- pebrot vermell
- 100 g.r xampinyons
- sal
- oli oliva
Bullir el bròquil en abundant aigua i sal, separat amb branquillons. Un cop cuit el traiem de laigua i el guardem. Tallem la ceba fina i la sofregim amb loli, afegim el pebrot tallat finet a tires, després els xampis a quarts nets. Un cop sofregit li fiquem el bròquil i la botifarra negra tallada en rodanxes grosses, arreglem de sal i posem al plat.