Coliflor amb beixamel
Ingredients:
Bullir la coliflor, neta i a trossos amb aigua. Fem la beixamel, escalfem la llet a part. Ratllem la ceba i la posem a foc lent amb una mica doli fins que estigui tova. Fonem la mantega i afegim la farina, li donem unes voltes i afegim la llet a poc a poc, posem sal i nou moscada. Tirem la beixamel damunt la coliflor, podem gratinar amb formatge i acompanyar duna mica de salsa tomàquet.
- 1 coliflor
- 1/2 litre llet,
- 60 gr. farina
- 60 gr. mantega
- sal
- nou moscada
- ceba
- Opcional formatge i salsa tomàquet
Bullir la coliflor, neta i a trossos amb aigua. Fem la beixamel, escalfem la llet a part. Ratllem la ceba i la posem a foc lent amb una mica doli fins que estigui tova. Fonem la mantega i afegim la farina, li donem unes voltes i afegim la llet a poc a poc, posem sal i nou moscada. Tirem la beixamel damunt la coliflor, podem gratinar amb formatge i acompanyar duna mica de salsa tomàquet.