Farcell de col amb galtes
Ingredients:
Escaldar uns minuts les fulles de col en aigua bullint, refrescar en un bol daigua freda, escorre i guardar. Coure les galtes al forn salpebrades a foc mig, a meitat de cocció posar les verdures netes i tallades finament. Deixar una estona, remenar i afegir el vi damunt de les galtes i la verdura. Un cop el vi desaparegui afegir una mica daigua. Quan la galta estigui tendre, ho traiem del foc, i separem les galtes de la resta. Li traiem la carn de la galta i la tallem una mica. Escorrem la verdura i ho afegim a la carn de galta. Amb el líquid restant el posem amb un caçó al foc li posem sal i la maizena exprés, remenant amb unes varetes per que espesseixi, afegir una mica a la carn i verdures. Fem uns farcells amb la col li posem una mica de salsa i donem un cop de forn.
- Unes fulles de col
- 4 galtes de porc
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 pastanagues
- 4 tomàquets
- oli oliva
- 1 got de vi negre
- maizena exprés
Escaldar uns minuts les fulles de col en aigua bullint, refrescar en un bol daigua freda, escorre i guardar. Coure les galtes al forn salpebrades a foc mig, a meitat de cocció posar les verdures netes i tallades finament. Deixar una estona, remenar i afegir el vi damunt de les galtes i la verdura. Un cop el vi desaparegui afegir una mica daigua. Quan la galta estigui tendre, ho traiem del foc, i separem les galtes de la resta. Li traiem la carn de la galta i la tallem una mica. Escorrem la verdura i ho afegim a la carn de galta. Amb el líquid restant el posem amb un caçó al foc li posem sal i la maizena exprés, remenant amb unes varetes per que espesseixi, afegir una mica a la carn i verdures. Fem uns farcells amb la col li posem una mica de salsa i donem un cop de forn.