Concurs

Farcell de col amb galtes

Ingredients:
  • Unes fulles de col
  • 4 galtes de porc
  • 1 ceba
  • 1  porro
  • 2 pastanagues
  • 4 tomàquets
  • oli oliva
  • 1 got de vi negre
  • maizena exprés
Elaboració:

Escaldar uns minuts les fulles de col en aigua bullint, refrescar en un bol d’aigua freda, escorre i guardar. Coure les galtes al forn salpebrades a foc mig, a meitat de cocció posar les verdures netes i tallades finament. Deixar una estona, remenar i afegir el vi damunt de les galtes i la verdura. Un cop el vi desaparegui afegir una mica d’aigua. Quan la galta estigui tendre, ho traiem del foc, i separem les galtes de la resta. Li traiem la carn de la galta i la tallem una mica. Escorrem la verdura i ho afegim a la carn de galta. Amb el líquid restant el posem amb un caçó al foc li posem sal i la maizena exprés, remenant amb unes varetes per que espesseixi, afegir una mica a la carn i verdures. Fem uns farcells amb la col li posem una mica de salsa i donem un cop de forn.

Comenta aquest article