Esports

El FC Cambrils celebra avui la seva assemblea ordinària enmig d'una gran expectació

Per Redacció

Jugadors del FC Cambrils celebrant un gol al costat del tècnic, en un partit d'aquesta temporada

Els socis del FC Cambrils estan convocats, avui al vespre, a l'assemblea general ordinària del club en la que es decidiran qüestions transcendentals per al futur immediat de l'entitat. La cita és a les 8 del vespre, en primera convocatòria, i a 2/4 de 9 en segona, al Centre Cultural.
En els punts de l'ordre del dia hi figura la liquidació de comptes de la temporada 2008-2009  així com la presentació del pressupost per a la temporada actual.

En el quart punt de l'ordre del dia, sota el nom de situació actual del futbol a Cambrils, s'analitzarà l'actual situació del club i es prendrà una decisió sobre la incorporació o no en el procés d'unificació de clubs de futbol cambrilencs, iniciada aquesta temporada.

Futbol base al FC Cambrils

Des de fa unes quantes setmanes, des de l'entorn del FC Cambrils es remena la possibilitat de crear el propi futbol base del club. Aquest serà un dels temes estrella de l'assemblea d'avui. Precisament, a principis d'aquest mes de març s'ha creat un grup al facebook que porta per nom "Jo també vull que el FC Cambrils faci futbol base, passa-ho". El grup, de moment, té 146 fans.

Comenta aquest article