Esports

Victòries del Cambrils Club d'Hoquei i del Marina en la jornada esportiva del cap de setmana

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Mollerussa 1 - FC Cambrils 0

Poques ocasions de gol en un partit molt gris i amb poques ocasions de gol el que es va disputar ahir al camp del Mollerussa. El partit va ser força equilibrat però va ser el Mollerussa, amb un gol dels anomenats olímpics, és a dir, de llançament directe de córner, qui en el minut 60 va fer l'únic gol del partit. El Cambrils no va reaccionar i els tres punts es van quedar a casa.
Després d'aquest resultat, el FC Cambrils ocupa la novena posició en una classificació on hi ha molts equips separats per molt pocs punts. La propera setmana visita el nou estadi el Sant Ildefons, equip que es troba un punt per sobre del FC Cambrils. La victòria serà molt important per no acostar-se a les zones de descens.

Dos jugadors de la UCF Cambrils- Oleastrum i un del Reddis disputen per alt una pilota en el partit disputat ahir al nou estadi municipal

Primera Territorial


UCF Cambrils-Oleastrum 2 - Reddis 3

La UCF Cambrils-Oleastrum va perdre contra un dels equips de la zona alta de la classificació, el Reddis. Els reusencs van fer els dos primers gols del partit, el primer al minut 11 i el segon al minut 24. Però els cambrilencs no es van enfonsar i van plantar cara a un equip amb jugadors força veterans. Fruit d'aquesta insistència, la UCF va retallar distàncies en el marcador amb un gol de Fernando al minut 41. A la segona part la UCF, els jugadors de la UCF es van entregar amb ganes per tal d'empatar el partit però les aproximacions del Reddis portaven molt més perill i a part d'aconseguir l'1 a 3 al minut 61, hagués pogut ampliar més el marcador si hagués transformat alguna de les clares oportunitats que va tenir. La UCF, amb un jugador menys per expulsió de Pitarch, va marcar el seu segon gol al minut 77 mitjançant Raimon i ja no hi va haver temps per empatar.
La propera setmana la UCF Cambrils-Oleastrum juga al camp de l'Ulldecona.

Tercera Territorial

Marina 1 - La Selva del Camp 0

Partit molt seriós i molt disputat el que es va jugar aquest passat dissabte el Marina a les instal·lacions esportives municipals davant La Selva del Camp. Aquest era un partit entre dos equips que estan situats a la part alta de la classificació. El partit va ser molt igualat, amb moltes ocasions clares de gol pels dos equips. En el minut 30 de la primera part, el jugador del Marina Diop va fer l'únic gol del partit, després d'aprofitar un rebuig del porter visitant. Poc després. en el minut 35, La Selva va desaprofitar un penal, després que un dels seus jugadors enviés la pilota fora. Després, ambdós equips van tenir algunes ocasions de marcar, sobretot el Marina, tot i que cap dels dos equips va saber aprofitar-ho. Amb aquesta nova victòria, el Marina se situa en la tercera posició.
El proper partit. el Marina tornarà a jugar a casa. Aquest es disputarà el dissabte 27 de març a les 16 hores de la tarda, contra La Pastoreta, un partit que es preveu molt complicat i que pot decidir les opcions per a l'ascens.

Mont-roig 2 - Vilafortuny 0

El Vilafortuny va caure derrotat en la seva visita al camp del Mont-roig. L'equip cambrilenc va sortit al camp confiat de la seva victòria i amb un equip ple de suplents. Això va ser aprofitat pels locals, que van saber aprofitar les seves ocasions i van marcar dos gols definitius pel seu triomf. Quan el Vilafortuny va intentar reaccionar, ja era massa tard i va encaixar una clara derrota.
El proper partit serà el diumenge 28 de març a les 12 hores al camp municipal de futbol enfront Les Borges del Camp, el primer classificat del grup.

Bàsquet

CB Cambrils 56 - CB Sitges 74

L'equip sènior del CB Cambrils va perdre aquest diumenge enfront el CB Sitges, tercer classificat, per 56 a 74. L'equip cambrilenc va presentar un equip amb força baixes i des de l'inici del partit va anar a remolc en el marcador. En els dos primers parcials però, les diferències van ser mínimes amb un resultat a la mitja part de 28 a 34, però en la represa, el Sitges va pressionar molt més i va assolir avantatges de fins a 20 punts. El darrer quart va iniciar-se amb una diferència de 16 punts a favor del Sitges, tot i que el Cambrils no va rendir-se i va escurçar distàncies i es van posar per sota dels 10 punts de diferència. Tot i això, el CB Sitges va tornar a prémer l'accelerador i van tornar a marxa d'uns 20 punts. Finalment, derrota cambrilenca per 56 a 74.

Joan Roig intenta controlar una bola davant l'oposició d'un jugador del Pla de Santa Maria en el partit disputat el passat dissabte a la tarda

Hoquei


Cambrils CH 7 - CP Pla de Santa Maria 3

Una primera part marcada per un joc espès i poc vistós per part dels dos equips va acabar amb un avantatge de 2-0 a favor dels locals. El primer gol no va arribar fins al minut 10’, i va venir de la mà del golejador cambrilenc “Miki” Castel al transformar un penal (1-0). El joc desplegat fins al moment no donava bones sensacions, però un tir fort i sec del capità, Joan Roig, al minut 13’19”, que no va poder aturar
el porter visitant, va fer pujar el 2-0, amb el què es va arribar al descans, després d’una pobra primera part.
La segona part va tenir dues cares. Uns primers minuts de domini visitant on van arribar els dos dels tres gols del Pla, i uns minuts posteriors, on el Cambrils va imposar-se clarament. Només iniciar-se la segona part, el Cambrils va cometre la desena falta, castigada amb falta directa, que va transformar el davanter local, després d’aprofitar-se d’una desafortunada decisió arbitral al donar el gol, quan
el porter cambrilenc encara no s’havia acabat de col·locar (2-1). Aquest gol va esperonar als visitants, que al minut 5’10” van empatar el partit (2-2).
La reacció dels homes de Salva Franch va arribar un minut més tard (6’20”), i va ser novament amb un gol del capità Joan Roig, qui avançava als locals en el marcador (3-2). Una major possessió de la bola i la pressió sobre la porteria visitant, al minut 10’, va arribar el quart gol local, i el tercer del compte particular del capità, Joan Roig (4-2). El domini local va quedar palès minut rere minut. Una pena màxima transformada per Jordi Mirado al minut 11’40” posava un gairebé definitiu 5-2 al marcador. Va ser novament el golejador de la nit, el capità cambrilenc, Joan Roig, qui va fer pujar al marcador el 6-2 amb un gran gol al minut 19’. La tímida reacció visitant va obtenir el seu fruit al minut 22’ quan van marcar el 6-3. A tretze segons del final del partit, el Pla va cometre la desena falta que va ser castigada amb falta directa. “Miki” Castel va ser l’home encarregat de tirar la falta i de transformar-la, deixant el marcador en un definitiu i contundent 7-3.
A les portes de les vacances de Setmana Santa es disputarà la tornada del derbi comarcal. El Cambrils visita la pista del C.N. Reus Ploms, un candidat ferm a la lluita final per l’ascens. Un apassionant enfrontament que es jugarà el proper dissabte, dia 27 de març, al pavelló reusenc.

Gols 1a part:   2-0(9’50”), “Miki” Castel (p); 2-0(13’19”), Joan Roig.
Gols 2a part: 2-1(1’), C.P. Pla de Sta. Maria (fd); 2-2(5’10”), C.P. Pla de Sta. Maria; 3-2 (6’20”), Joan Roig; 4-2 (10’), Joan Roig; 5-2 (11’40”), Jordi Mirado (p); 6-2 (19’49”), Joan Roig; 6-3 (22’48”) C.P. Pla de Sta. Maria; 7-3 (24’47”), “Miki” Castel (fd).

Futbol sala

Móra d'Ebre 9 - CFS Mediterrani G.Sirvent 2

En el seu pitjor partit de la temporada, el Mediterrani va caure derrotat amb contundència a la pista de Móra d'Ebre. L'equip cambrilenc va oferir un joc molt apàtic, lent i amb manca de definició en les jugades de gol. A banda, el baix estat de forma d'alguns dels seus jugadors, també va permetre que el Móra d'Ebre s'imposés físicament als cambrilencs. Els locals van demostrar més força i més ganes que el Mediterrani, fet que es va reflectir finalment en el contundent marcador.
Cal destacar que des de que el Mediterrani va empatar contra el líder de la classificació a casa, el joc dels cambrilencs ha baixat considerablement, amb llacunes en el seu joc que són aprofitades pels equips rivals per marcar tres o quatre gols seguits que acaben sentenciant els partits.
El proper partit del Mediterrani serà el proper dissabte 27  de març a les 16 hores de la tarda al Palau Municipal d'Esports contra el Playas de Salou.

Escacs

Ahir diumenge es va jugar la darrera ronda del campionat d'escacs per equips de Catalunya. El primer equip del Cambrils no va poder salvar la categoria, tot i que en el seu partit va estar a punt de guanyar al Masdenverge. Amb aquest resultat, a la Unió d'Escacs Cambrils li queda un sabor agredolç, ja que moltes partides es podrien haver guanyat. Per contra, el segon equip del Cambrils va guanyar el Duesaigües, situant-se primer del seu grup i aconseguint l'ascens de categoria. Així doncs, l'any vinent la Unió d'Escacs Cambrils tindrà dos equips a la mateixa categoria, a Preferet. El tercer equip del Cambrils va perdre a Tarragona i queda segon classificat del seu grup.

Resultats de la 9a ronda:
Segona Divisió Catalana: Masdenverge 6,5  -   Cambrils A  3,5
Primera Territorial: Duesaigües  1,5  -   Cambrils B  4,5
Segona Territorial: Tarragona 3,5 -   Cambrils C  0,5

Comenta aquest article