Esports

El palista cambrilenc Marc Marchante s'endú el torneig Copa Fonda Montserrat de tennis taula disputat a Cambrils

Per Redacció

Un moment de la competició, el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Aquest passat dissabte 20 de març, el Club Tennis Taula Cambrils va organitzar al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, el torneig amistós Copa Fonda Montserrat.

La jornada esportiva va comptar amb un total de 20 equips participants i 26 palistes pertanyents a l'Associació Excursionista de Reus, el Club Tennis Taula Altafulla, el Club Tennis Taula Reus Deportiu i el Club Tennis Taula Cambrils. La competició va consistir en diferents enfrontaments de tots contra tots. Finalment, l'actuació cambrilenca va ser molt destacada amb els següents resultats: el primer lloc de la classificació va ser per a Marc Marchante del Club Tennis Taula Cambrils, la segona posició va ser per a Guillermo González del Club Tennis Taula Cambrils i el tercer lloc va ser per a un palista del Reus Deportiu. En quarta posició, es va situar el palista cambrilenc Denis Kolejak, seguit en sisena posició per Zulema Romero del Club Tennis Taula Cambrils i Adrián Carrasco en desè lloc, també del club cambrilenc.

D'altra banda, també cal destacar la bona actuació del jugador més petit de la competició, el cambrilenc David Muñoz Sánchez amb només 7 anys d'edat, que competeix en la categoria prebenjamí i que pot ser la futura promesa del Club Tennis Taula Cambrils.

Imatge de grup amb els palistes participants en el torneig

Comenta aquest article