Informació general

El compte solidari de l'Ajuntament de Cambrils recull 1.169 euros per a la reconstrucció d'Haití

Per Redacció

El compte solidari que l'Ajuntament de Cambrils va obrir el passat 15 de gener per ajudar a la reconstrucció d'Haití –després del greu terratrèmol produït el dia 12 de gener– ha aconseguit recaptar un total de 1.169,50 euros.

D'aquesta xifra, cal destacar que 127,50 euros han estat recaptats gràcies a la venda de llibres solidaris per part dels usuaris de la Biblioteca Municipal de Cambrils. D'altra banda, a aquesta xifra de 1.169 euros, el Departament de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Cambrils destinarà 4.000 euros més al programa del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament anomenat "Resposta als efectes del terratrèmol a Haití: fase de reconstrucció". Aquesta suma forma part dels 10.440 euros que el consistori cambrilenc té reservats per a ajudes d'emergència al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD). Recordem que el FCCD és una entitat que gestiona els fons locals destinats als ajuts de cooperació internacional.

Així doncs, Cambrils enviarà a Haití uns 5.169 euros que seran destinats a projectes de reconstrucció de la zona haitiana de Nippes, capital de Miragoane, ciutat amb la qual Cambrils està agermanada.

Comenta aquest article