Rotllets de col i carn
Ingredients per 8 rotllets:
Picar la xalota, tallar a juliana la pastanaga i la col i el porro a rodanxes fines. Ofegar tota la verdura amb oli doliva.
Picar la carn a ganivet i saltar-la amb una paella apart. Ho afegim a les verdures quan estiguin ben ofegades. Salpebrem i barregem tot el conjunt.
Hidratem les hòsties amb aigua calenta uns 15-20 segons, les col·loquem sobre un drap humit i les farcim amb la mescla. Enrotllem i podem fer dues coses, o bé els mengem en fred tal qual o bé els fregim amb oli ben calent traient lexcés doli col·locant-los sobre paper de cuina. En tots dos casos ho servim acompanyat de salsa de soja o salsa agredolça.
Nota:
Les hòsties es troben en tendes especialitzades orientals i shan de seguir les instruccions del paquet perquè pot ser que variïn segons el lloc on ho comprem.
- 8 hòsties darròs per rotllets
- 1/4 de col
- 1 porro
- 1 pastanaga
- 1 xalota
- 2 lloms de porc
- 1 bistec de vedella petit
- Sal
- Pebre negre
- Oli
- Salsa de soja (opc)
- Salsa agredolça (opc)
Cristina Filgueiras Brunel |
Nota:
Les hòsties es troben en tendes especialitzades orientals i shan de seguir les instruccions del paquet perquè pot ser que variïn segons el lloc on ho comprem.