Pastís Dumbo de xocolata i maduixa
Ingredients:
Pel bescuit genovès:
Per la mousse de xocolata:
Per la mousse de maduixa:
Muntatge:
1. Tallem un cercle una mica més petit de la mida del motllo i el posem de base, el suquem amb una mica de suc de taronja, almívar o mandarina.
2. Tallem unes tires per col·locar-les als laterals del motllo de manera que es vegin els cors per fora.
3. Posem la mousse que vulguem fins la meitat del motllo, jo vaig posar primer el de xocolata, ho deixem refredar al congelador uns 30 minuts i després ho acabem domplir amb el de maduixa.
4. Ho decorem com vulguem, jo vaig dibuixar un Dumbo amb xocolata tenyida. Es col·loca el dibuix que vulguem imprès entre làmines de plàstic i anem repassant-lo amb la xocolata negra. Després ho anem pintant amb les xocolates tenyides. Ho deixem refredar completament i el col·loquem sobre el pastís engantxant-lo amb una mica de mousse de maduixes.
5. Decorar les vores del pastís amb regalèssia farcida de nata tallades a rodanxetes petites.
6. Fer uns ratolins amb maduixes, xocolata negra pels ulls i nas i blanca per les orelles i regalèssia vermella per la cua.
- Mousse de Maduixa
- Mousse de xocolata
- Pasta de cigarrets
- Bescuit genovès
- Colorants
- Maduixes
- Xocolata blanc
- Xocolata negra
- Rodes de regalèssia vermella
- Regalèssia amb tubs farcits de nata
- 10 gr. de mantega pomada
- 10 gr. de sucre glass
- 10 gr. de clara
- 10 gr. de farina
Pel bescuit genovès:
- 3 ous
- 100 gr. de sucre
- 100 gr. de farina tamisada
Per la mousse de xocolata:
- 3 ous
- 400 ml. de nata
- 65 gr. daigua
- 65 gr. de sucre
- 200 gr. de xocolata de cobertura
- 2 fulls de gelatina o 1/3 de sobre de gelatina neutra
Per la mousse de maduixa:
- 3/4 de quilo de maduixes + les que necessitem per decorar
- 150 gr. de sucre
- 400 ml. de nata
- 3 fulles de gelatina
- 3 clares
Muntatge:
Cristina Filgueiras Brunel |
2. Tallem unes tires per col·locar-les als laterals del motllo de manera que es vegin els cors per fora.
3. Posem la mousse que vulguem fins la meitat del motllo, jo vaig posar primer el de xocolata, ho deixem refredar al congelador uns 30 minuts i després ho acabem domplir amb el de maduixa.
4. Ho decorem com vulguem, jo vaig dibuixar un Dumbo amb xocolata tenyida. Es col·loca el dibuix que vulguem imprès entre làmines de plàstic i anem repassant-lo amb la xocolata negra. Després ho anem pintant amb les xocolates tenyides. Ho deixem refredar completament i el col·loquem sobre el pastís engantxant-lo amb una mica de mousse de maduixes.
5. Decorar les vores del pastís amb regalèssia farcida de nata tallades a rodanxetes petites.
6. Fer uns ratolins amb maduixes, xocolata negra pels ulls i nas i blanca per les orelles i regalèssia vermella per la cua.