Informació general

Cambrils Decideix nomena Marc Gibert i Pau Fargas com a portaveus

Per Redacció

Sis dels components de la comissió organitzadora Cambrils Decideix. D'esquerra a dreta, Alba Pijuan, Lluís Rovira, Pau Fargas, Dani Fortuny, Marc Gibert i Núria Plana

Cambrils Decideix ha formalitzat La comissió organitzadora pel referèndum de la independència a celebrar el proper 25 d’abril. Els portaveus d’aquesta comissió ciutadana són Marc Gibert i Pau Fargas. La resta de membres, que coordinen les diferents àrees de treball, són Alba Pijuan (Informàtica i Formació), Dani Fortuny (Seguretat), Núria Plana ( Publicitat), Albert Recasens ( Recaptació) i Lluís Rovira (Comunicació i Premsa). Al seu torn, Marc Gibert coordina la comissió de Logística i Infraestructures i Pau Fargas la d’Organització d’Actes.

Presentació d’actes el dilluns 29 de març

La comissió ciutadana Cambrils Decideix està treballant intensament per enllestir un programa d’actes ben divers per tal d’engrescar la ciutadania a participar en el referèndum per la independència de Catalunya, el proper 25 d’abril. Aquest dilluns 29 de març a les 8 del vespre, al Centre Cultural, es presentaran públicament els primers actes a celebrar i les intencions de recollir el vot anticipat en dates ben properes. Aquest acte també servirà per a posar al dia de tota l’activitat portada a terme fins ara als més de 70 voluntaris de Cambrils Decideix així com per mostrar els primers productes de marxandatge elaborats per a la campanya.

Comenta aquest article