Esports

Ensopegades del FC Cambrils, de la UCF Cambrils-Oleastrum, del CB Cambrils i del Cambrils Club d'Hoquei

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils Andreu, lluita per la pilota amb un jugador del Sant Ildefons en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 3 - Sant Ildefons 4

Partit amb molts gols el que es va poder veure ahir al nou estadi municipal. El FC Cambrils va anar sempre a remolc del Sant Ildefons que es va anar avançant al marcador des del 0 a 1, al minut 24 de partit. Els cambrilencs van anar neutralitzant els avantatges que anava aconseguint el Sant Ildefons fins el tercer gol. Així doncs, Prats aconseguia empatar a 1 al minut 27 de partit. Els visitants es tornaven a avançar abans de la mitja part i el FC Cambrils aconseguia empatar de nou amb un xut de Javi, al minut 58 de partit. El FC Cambrils va tenir uns minuts de domini i semblava que li podia donar la volta al marcador però va ser de nou el Sant Ildefons qui va marcar i va col·locar el 2 a 3 al marcador. Javi, de nou, va empatar al minut 83 al transformar un penal. Però el Sant Ildefons aconseguia el gol de la victòria en un llançament de falta que es va colar entremig de la barrera cambrilenca. 
Els darrers resultats acosten perillosament el FC Cambrils a les posicions de descens i caldrà que superi aquesta dinàmica per tal de no patir en aquest tram final de la competició. El proper partit, passat la Setmana Santa, el disputarà al camp del líder, l'Olímpic Can Fatjó.

Primera Territorial

Ulldecona 3 - UCF Cambrils-Oleastrum 2

L'Ulldecona va ser el dominador d'un partit en el que la UCF Cambrils-Oleastrum no es va resignar en cap moment i va lluitar per aconseguir un resultat positiu. L'Ulldecona es va col·locar amb un 3 a 0 al minut 50 de partit. La UCF va retallar distàncies amb gols de Pau, al minut 61 i de Joel, al minut 69.
La UCF Cambrils-Oleastrum disputarà el proper partit a casa, davant l'Alcanar.

Imatge del partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el Marina i La Pastoreta

Tercera Territorial


Marina 2 - La Pastoreta 0

El Marina es va imposar al segon classificat, la Pastoreta, amb gols de Diop, al minut 25 de partit, i de Suli, al minut 35, en una jugada ràpida d'atac. La Pastoreta no va poder neutralitzar aquest marcador i no va disposar d'ocasions clares de gol.
El Marina juga aquest proper dijous un partit ajornat al camp del Salou. Si aconsegueix la victòria es col·locarà en segona posició, empatat a punts amb La Pastoreta.

Vilafortuny 0 - Les Borges del Camp 4

El Vilafortuny va perdre de forma contundent davant el líder de la categoria, les Borges del Camp que es va imposar per  0 a 4 i va mostrar, així, la seva superioritat.
El proper partit el Vilafortuny el disputarà al camp del Principio del Futbol.

Bàsquet

La Selva 72 - CB Cambrils 56

Nova derrota per a l'equip sènior del CB Cambrils, que va caure a la pista de La Selva per 72 a 56. Els cambrilencs van arribar al partit minvats d'efectius, donades les nombroses baixes per lesió que està patint l'equip en les darreres jornades. El primer parcial del partit va ser de clar domini cambrilenc, que va aconseguir un parcial de 6 a 16. En el segon quart, els locals van reaccionar, però els cambrilencs van continuar desplegant un bon joc, aconseguint marxar al descans amb un marcador favorable amb deu punts d'avantatge. En el tercer parcial, La Selva va reduir l'avantatge dels cambrilencs i va posar la igualada en el marcador amb un 45 a 45. El darrer quart va ser definitiu. Els locals van aconseguir lleugers avantatges, que es van sumar a les contínues faltes provocades pels cambrilencs. Això va fer que la diferència local anés augmentant fins al final del partit amb el definitiu 72 a 56.

Hoquei

CN Reus Ploms 5 - Cambrils C.H. 2

Dissabte passat, el Cambrils va mostrar la pitjor cara del seu joc en els darrers minuts del partit contra el C.N. Reus Ploms. Els dos equips sabien què es jugaven, i el joc desplegat durant la primera part va estar marcat per un respecte mutu. Les ocasions de gol es van alternar a les dues porteries, però van ser els locals qui es van avançar al marcador al minut 5’ de joc (1-0), resultat amb el que es va arribar al descans.

L’inici de la segona part va continuar amb la mateixa tònica de la primera. Les aproximacions a les respectives porteries contràries no es materialitzaven en gol. No va ser fins el minut 12’ que el capità
cambrilenc, Joan Roig, amb un fort tir creuat feia pujar l’empat al marcador. Els minuts següents van ser de domini visitant, i fruit d’aquest domini va arribar el gol del davanter cambrilenc “Miki” Castel al minut 10’, al definir una gran assistència de Joan Muñoz (1-2). Les oportunitats visitants es van anar succeint, i de poder deixar gairebé sentenciat el partit, es va passar a l’empat. Els homes de Salva Franch van gaudir d’una immillorable jugada per augmentar la diferència en el marcador, però la manca d’encert va donar lloc al contraatac local que va finalitzar amb l’empat al marcador al minut 17’ (2-2).

La mala fortuna dels cambrilencs va arribar dos minuts més tard, primer quan no van saber aprofitar una falta directa per targeta blava d’un jugador local, i més tard quan no tan sols no van aprofitar-se de jugar en majoria, sinó que van encaixar un nou gol (3-2). Però el pitjor havia d’arribar, ja que en els darrers tres minuts el Cambrils va rebre dos gols més. El primer al minut 22’55” (4-2) i l’altre un minut més tard (5-2). La desfeta podia haver estat més gran, sinó hagués estat per l’encert del porter, Lluís Libiano, que en els darrers tres minuts va aturar dues faltes directes. El resultat final de 5-2 no reflecteix la igualtat que es va veure al partit en 45 del 50 minuts de joc, el que confirma que els desplaçaments són l’assignatura pendent dels cambrilencs.

El proper enfrontament dels homes de Salva Franch serà contra el C.P. Congrés al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, però això no serà fins el dissabte dia 10 d’abril, després de l’aturada per les festes de Setmana Santa. Uns dies de festa que serviran per reflexionar i fer balanç sobre les últimes derrotes.

Tennis taula

Categoria benjamí, aleví, infantil

Almoster B 0 - CTT Cambrils Autoplancha Platino 5

CTT Cambrils Autoplancha Platino 1 - La Selva A 4

L'equip cambrilenc va vèncer el passat divendres en el seu partit davant l'Almoster per un contundent o a 5. D'altra banda, en el partit disputat el dissabte al Palau Municipal d'Esports de Cambrils davant La Selva A van perdre per 1 a 4. En aquest partit, cal destacar l'actuació del palista cambrilenc Marc Marchante. Amb aquest resultat, l'equip cambrilenc en la categoria benjamí, aleví, infantil està situat en la tercera posició de la seva lliga.

Comenta aquest article