Esports

Ivan Cervantes suma la segona victòria consecutiva en la segona prova del campionat d'Espanya d'enduro

Per Redacció

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes durant la darrera prova del campionat d'Espanya, disputada a Ponts, Lleida

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes ha sumat aquest passat cap de setmana la segona victòria consecutiva en la segona prova del campionat d'Espanya d'enduro, disputada a la localitat lleidatana de Ponts.

La prova va dividir-se en dues jornades, amb un terreny difícil i un recorregut molt exigent per a tots els pilots participants. En el primer dia de competició, quatre pilots van disputar-se la victòria. Cervantes va caure en una de les especials, però en el darrer tram va aconseguir recuperar-se i va aconseguir vèncer en la categoria d'escratch i en la seva categoria d'E2.

En les proves del segon dia, el cambrilenc va atacar des de l'inici i ja en la primera prova especial va situar-se líder de la classificació. Tot i que l'avantatge de Cervantes era mínim, a poc a poc va anar augmentant el ritme. En la segona volta, el pilot cambrilenc va mantenir-se en la primera posició amb una major diferència per sobre dels seus rivals, posició que va mantenir fins al final de la jornada. Finalment, Ivan Cervantes va endur-se el triomf en la categoria d'escratch i de la seva categoria d'E2.

Comenta aquest article