Informació general

S'introdueixen sis noves expedicions diàries en el servei d'autobús entre Cambrils i Reus

Per Redacció

Des d'ahir hi ha sis noves expedicions, tres d'anada i tres de tornada, entre Cambrils i Reus

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha introduït, des d'ahir dilluns 29 de març, sis noves expedicions diàries d'autobús –tres d'anada i tres de tornada– entre Reus i Cambrils, de dilluns a divendres per a potenciar l'oferta de serveis actuals entre les dues ciutats del Baix Camp. Una de les sortides donarà servei també al municipi de Vinyols i els Arcs, mentre que les altres passaran per la carretera de la Misericòrdia, apropant el servei a les urbanitzacions del seu entorn.

Amb aquesta millora de l'oferta entre Cambrils i Reus, els usuaris disposaran de 24 expedicions d'anada i tornada de dilluns a divendres feiners, en comptes de les 21 que hi havia fins ara. Des de Reus, les noves sortides seran a les 10 hores (passant per Vinyols), a les 16.15 hores i a les 18.45 hores, i des de Cambrils les noves sortides seran a les 13.15 hores (passant per Vinyols), a les 14 hores i a les 21.15 hores.

Aquesta actuació s'emmarca dins de les mesures de la millora de la xarxa de transport públic en el marc del Pla de Transport de Viatgers de Catalunya 2008-2012. La prestació d'aquestes noves expedicions, que no generaran cap aportació econòmica per part de l'administració, seran gestionades per l'empresa Plana. Aquestes formaran part del sistema de transport públic del Camp de Tarragona de forma que serà utilitzable el sistema tarifari integrat.

Comenta aquest article