Els karateques Nacho Raya i Andreu Rom queden segon i tercer al IV Campionat anual de kates

Àlvaro Ramos, a l'esquerra, és el sensei, i al seu costat, David Caballero, el tècnic. Raquel Villas, Nacho Raya i Andreu Rom, van ser els participants en la competició karateca

El passat dissabte 27 de març es va celebrar a Sant Cugat del Vallès el IV Campionat anual de kates, on van participar gairebé 300 competidors. Els karateques cambrilencs Raquel Villas Bautista (de 9 anys i de la categoria infantil), Nacho Raya Lorca i Andreu Rom Queral (tots dos de 14 anys i de la categoria cadet) van tenir una destacada participació, quedant el primer d'ells en segona posició de la classificació general i en tercera posició l'Andreu.

Tots tres participants formen part de l'escola Ken Shin Kan, que entrena al Centre Cívic de Vilafortuny, emmarcada dins l'Associació Cultural. Es troben tres dies a la setmana, sota la direcció del professor Sensei Álvaro Ramos (5è Dan i àrbitre) i el tècnic Daniel Caballero (2n Dan). Aquesta escola practica un Karate tradicional dins l'estil Goju-Ryu creat pel mestre d'Okinawa, Sensei Akamine.