Informació general

Demà comencen de nou els recorreguts del trenet turístic pel barri antic i pel port

Per Redacció

Imatge del trenet fent un tomb per l'Ermita de la Mare de Déu del Camí

Demà dijous 1 d’abril començarà, per 13a temporada, el recorregut turístic del trenet pel Barri Antic i pel barri del port per així donar a conèixer els racons i el patrimoni de Cambrils més desconeguts. Les sortides del trenet, fins al 4 d’abril, seran cada hora de dijous a diumenge de les 11 a les 18 hores i diumenge només al matí. Aquesta nova temporada turística hi haurà un segon tren que farà un recorregut per la zona de Ponent; una passejada relaxant i tranquil·la vorejant la costa per les zones residencials de les urbanitzacions de la Llosa, el Dorado, Mar Cambrils i la Dorada, amb una durada aproximada d’una hora i quatre parades durant el recorregut. Aquest nou tren es ficarà en funcionament del 21 de juny al 12 de setembre.

Animació familiar

Cambrils forma part de la marca Destinació de Turisme Familiar. Aprofitant que durant la Setmana Santa venen a Cambrils moltes famílies, s'ha programat pel dissabte 3 d’abril dos espectacles per als petits. El primer serà a les 17.30 hores davant del Club Nàutic amb “El Senyor C”, basat en equilibris, foc i molt d’humor. Posteriorment, dos personatges infantils acompanyaran a les famílies fins al davant de l’oficina de Turisme, al passeig de les Palmeres, on esperarà el Show Comic de Guasoski.

7.189 consultes realitzades a l'oficina de turisme

L’ any passat, segons informa l'oficina de turisme de Cambrils, es van enregistrar 3.135 persones procedents majoritàriament de Catalunya, Euskadi i Aragó, i pel que fa al turisme internacional predominava França. Es van realitzar un total de 7.189 consultes, tant a l’ Oficina Central com al Punt d’Informació situat a la Plaça dels Carabiners, al davant del Club Nàutic de Cambrils.

Comenta aquest article