Esports

Els genets del Centre Hípic Castells arrodoneixen un mes de març carregat de podis i bons resultats

Per Redacció

Josep Castells i Elia Fuxi Bonet, amb els seus trofeus

Aquest mes de març ha estat un mes de molts concursos hípics i competicions per alguns alumnes del Centre Hípic Castells, els quals han aconseguit uns resultats excel·lents.
El primer diumenge de març, el dia 7, va tenir lloc al club Hípic de Reus un concurs puntuable per a la Lliga Catalana. En aquesta ocasió el Centre Hípic Castell va realitzar set sortides a pista, obtenint uns molt bons resultats tenim en compte que era el primer any que hi participaven. Així doncs, en la categoria reprisse AP, el tercer lloc va ser per a Elia Fluxi Bonet i el cinquè lloc va ser per a Josep Castells. En la categoria reprisse 3, el primer lloc de la classificació va ser per a Celeste Manzano, monitora del Centre Hípic Castells.

Lliga de ponis a Torredembarra

L'altre cap de setmana, el diumenge 14, va tenir lloc a Torredembarra la primera lliga de ponis de Catalunya, organitzada per la Federació Catalana. En aquesta competició hi van prendre part un total de 140 binomis procedents dels millors clubs d'arreu de Catalunya. Els joves genets del Centre Hípic Castells fan realitzar una excel·lent competició. De fet, en la primera prova, la reprisse AP, la geneta Anna Assens va aconseguir la primera posició, compartint podi amb d'altres genets molt més experimentats. La geneta del Centre Hípic Castells Fiona Pàmies també va aconseguir un meritori cinquè lloc. D'altra banda, en la reprisse d'alevins, la geneta Elia Fuxi Bonet va quedar en tercera posició, mentre que el cambrilenc Josep Castells va ser cinquè. El president de la Federació Catalana –Emili Segri– va ser l'encarregat de fer l'entrega de premis.

Una setmana després, els genets del club cambrilenc es tornaven a traslladar a Torredembarra on va disputar-se un altre concurs de la Lliga de Tarragona. En la reprisse AP, Josep Castells va aconseguir el tercer lloc, mentre que Elia Fuxi Bonet va obtenir la setena posició. La monitora del centre, Celeste Manzano, tornava a pujar al lloc més alt del podi en la categoria reprisse 3.

Prova de la Lliga de Catalunya

El passat diumenge 28 de març hi va haver una nova competició. En aquest cas va ser un concurs puntuable per a la Lliga de Catalunya, que va realitzar-se a l'Open Sports Club de Barcelona. En la prova es van realitzar unes 90 sortides a pista i va comptar amb alguns dels millors genets de Catalunya. Els genets del centre cambrilenc van tornar a realitzar un excel·lent concurs: en la reprisse AP, Elia Fuxi Bonet tornava a vèncer amb comoditat, mentre que Josep Castells també pujava al podi en tercera posició. Els genets cambrilencs tornaven a acapar el podi en aquest darrer concurs a Barcelona.

Cal destacar que en tots aquests bons resultats, tant el Josep Castells, l'Elia Fuxi, l'Anna Assens i la Fiona Pàmies són genets de només tenen 8 anys d'edat que competeixen davant de genets de major edat.

Comenta aquest article