Esports

La patinadora cambrilenca Mireia Villas queda primera en la categoria de més de 13 anys al Trofeu d'iniciació de Tortosa

Per Redacció

Mireia Villas, va quedar primera, i Montserrat Rius, sisena, en la categoria de més de 13 anys

El passat cap de setmana, els dies 27 i 28 de març es va celebrar a Tortosa el primer Trofeu d'iniciació de la temporada 2010, el qual va comptar amb la participació de dotze patinadors del CP Cambrils d'entre un total de 138 patinadors d'arreu de la demarcació de Tarragona.

La patinadora cambrilenca Mireia Villas va aconseguir la primera posició en la categoria de més de 13 anys i a més va obtenir el certificat, el qual li permet participar en patinatge de competició. La classificació de la resta de patinadors del CP Cambrils va ser la següent: en el nivell I de 0 a 8 anys, Núria Cardona va ser sisena, Laia Gavaldà va ser vuitena, Carla Herrera va aconseguir la 14a posició, Anna Ramos va ser 15a, Laura Martínez va ser 16a i Silvia Lahera va ser 19a. En la categoria de 9 i 10 anys, Greta Trimakaite va aconseguir la 20a posició i Josep Franqueza va obtenir la 24a posició. En el nivell II, en la categoria de 9 i 10 anys, Sheila Hurtado va obtenir la 5a posició; en la categoria d'11 i 12 anys Laia Granero va quedar classificada en la 16a posició. Finalment, en la categoria de més de 13 anys Mireia Villas va obtenir la primera posició de la classificació i Montserrat Rius va ser sisena.

Per altra banda, el dissabte 20 de març, la patinadora Laia Granero va obtenir el diploma de nivell B, el qual li permet passar al nivell II en les competicions de debutants de la Federació Catalana de Patinatge.

Patinadores del CP Cambrils que van participar en la categoria d'iniciació

Comenta aquest article